Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

13 Ağustos '13

 
Kategori
Güncel
 

Recep Tayyip Erdoğan nerede?..

Recep Tayyip Erdoğan nerede?..
 

Tatildemi, hastahanedemi?..


Ramazan Bayramı’nın birinci günü Perşembe idi değil mi?.. 

Cuma, cumartesi, pazar, pazartesi, salı. Hazretin bayramın birinci günü bayram namazından sonra ortada görünmediğini de sayarsak tam altı gündür muktedir ortalarda yok. Yerini, yurdunu, nerede olduğunu bilen yok.

Yurt Gazetesi, hazretin malum rahatsızlığından (kolon kanseri) dolayı İstanbul’da bir özel hastane’de tedavi gördüğünü iddia etti.

Başbakanlık tarafından  (bazı marjinal gazetelerde iddia edildiği gibi değil, aslında başbakanın İstanbul dışında olduğu ve hafta sonu, yani hazretin görünemeyeceği gün sayısının on günleri bulacağı günlerin sonunda  Bursa’da bir açılışta ‘mutat mesaisine’ başlayacağı)  cevaben açıklandı.

Fakat  dün akşamki Halk Tv.’de bu konudaki bir açık oturuma katılan Yurt Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni iddialarında ısrarcı olduklarını ve Başbakan’ın İstanbul’da ve bir özel hastanede tedavi gördüğünü iddia etti.

Şimdi bu yazıyı okuyanlar, ya Başbakan’ın bir özel Hastanede tedavi gördüğüne inanır, ya da başbakan’ın tatilde olduğuna inanır, ya da halk arasında (Özellikle AKP’liler tarafından fısıldanılan) Başbakan Kazakistan’da olduğu tezlerine inanır.

Burada sorulması gereken  şu bence;

Başbakan nerede?

Eğer tatildeyse, Türkiye Orta Doğu’da  (yine başbakan tarafından) atıldığı ateş kuyusunda kavrulurken tatil zamanı mı? Yok Başbakan bir hastanede tedavi görüyorsa bu olay bütün gerçekliği ve dürüstlüğü ile neden açıklanmıyor. Yok başbakan yurt dışı seyahatinde ise bu durum ellerindeki tüm Tv. kanalları ve yandaş basın aracılığı ile tüm  reklam olanakları kullanılarak neden  servis edilmiyor?

Öyle ya; Yaklaşık on gün ortalarda görülmeyeceği bizzat  Başbakan’lık yetkilileri tarafından açıklanan başbakan, eğer yurt dışında ise yandaş medya tarafından bu olay tüm acımasızlığı ve yalanları ile hafta yedi gün yirmi dört saat  medya tarafından reklam edilmez miydi?.

Bu satırların yazarına göre; Başbakan malum hastalığından dolayı özel bir hastanede tedavi görüyor ve bu durum yok ekonomik gelişmelermiş, yok dolar yükselirmiş, yok borsa çökermiş gibi gerekçelerin arkasına sığınılarak saklanıyor.

Saklanıyor saklanmasına da;

Yine Başbakan’ın ortadan yok olduğundan beri gerçekleşen olaylara bakarsak tüm yandaş kanallarda altı yedi gündür ne tartışılıyor?.

Cemaat’mi (Fetullah Gülen Cemaati) yoksa AKP’mi güçlü?.

Cemaat AKP’yi desteklemediği zaman AKP yine iktidar olabilirmi?.

Yok  Ekrem Dumanlı şunu demiş, yok Hüseyin Gülerce bunu demiş, yok bilmem Taraf Gazetesi şunu yazmış, yok Hasan Cemal “Tayyip Erdoğan 'ilk günlerindeki demokratlığına' dönerse yine onu desteklerim" diye yazı yazmış vs.vs.

Sevgili dostlar, buradaki korkuyu görebiliyorsunuzdur eminim.

Gezi Parkı direnişinin üstüne gelen bu Tayyip Erdoğan rahatsızlığın nüksetmesi hadisesi, başta AKP cenahında ve Gülen Cemaati üzerinde oluşan korkunç bir “Tayyip’siz AKP” kabusunun oluşmasına yol açmıştır.

Tayyip Erdoğan’ı görevlendiren ABD Senotosu’nda Tayyip’siz bir AKP hazırlığının tartışılması da bu tezlerimizi güçlendiriyor. Tayyip Erdoğan’ın rahatsızlığının farkında olan ve kendisini Tayyip’siz bir AKP’ye hazırlayan cemaat ve AKP kadrolarının korkularının dışa vurumu ve hezeyanlarıdır bu son günlerde özellikle yandaş medyada seyrettiklerimiz.

Yandaş medya ve kalemşörlerinin, ikinci karları ise bu tartışmalarla (cemaat mi yoksa AKP’mi güçlü) tartışmaları ile Tayyip Erdoğan'ın nükseden rahatsızlığının kitlelerden gizlenmesi ve gündem değiştirmek olduğu çok açık. Hepsi de bal gibi biliyor Tayyip Erdoğan’ın nerede olduğunu ve hepside çıkarları ve korkularından dolayı bu olayın gizli kalmasında hem fikirler.  AKP tarafından en korkunç senaryonun  gerçekleştiğini ve Tayyip Erdoğan'sız bir AKP’nin nasıl başta kalmaya devam edeceğini düşündüklerini varsayalım. (Allah gecinden versin) Recep Tayyip Erdoğan için böyle bir son olmamalı. Halkına yaptığı her “iyilik” ve kötülüğün bu dünyada sorgulanması ve halkın nezdinde hak ettiğini bulması  taraftarıyım.

Bu durum hem halkımız için, hem kraldan çok kralcılık yapanlar için, hem ABD Emperyalizmi için, hem de tüm bu yandaş medya için iyi bir ders olacaktır.  

Yazımızı başlığımıza uygun bitirelim;

Başbakan nerede?.

Bu sorunun cevabı er geç açılığa kavuşacaktır. O zaman bu durumu görmezden gelenlerin düşeceği duruma Allah hiç kimseyi düşürmesin.

Saygılar..

13.08.2013

 
Toplam blog
: 243
: 760
Kayıt tarihi
: 26.03.07
 
 

1957 Kars doğumluyum. Emekliyim. Gazi Üniversitesi İİBF İşletme bölümü ön lisans mezunuyum. Yazı ..