Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

21 Mart '17

 
Kategori
Güncel
 

Referandum'da "Evet" çıkınca emperyalist Batı ne kaybedecek?

Referandum'da "Evet" çıkınca emperyalist Batı ne kaybedecek?
 

internetten alınmıştır


16 Nisan referandumu artık Türkiye Devleti ile emperyalist Batı arasındadır...Almanya ve şürekası ülkeler açık açık "hayır" için çalışıyorlar...Batı Medyası tamamen "hayır"a angaje olmuş durumda.

Bugün artık Türkiye içindeki "evetçiler" şöyleydi, "hayırcı"lar böyledi tartışması yapmanan anlamı yok...Tartışma bundan sonra, Türkiye ile Batı arasındadır.

Türkiye içindeki muhalif insanların hayır gerekçeleri ile, Batı emperyalizminin ve onların beslediği terör odaklarının gerekçelerinin ayrı olması da fazla bir şey ifade etmiyor şu saatten sonra.

Dediğim gibi mesele artık, Türkiye Devleti ile tüm Batı devletleri arasındadır.

Peki, AB,ABD,İngiltere gibi emperyaller bu referandumda neden açık bir cephe oluşturdular?

Bu sorunun makul ve makbul cevabını bulmak için, menfaatlerinden başka bir şey düşünmeyen kapitalist-emperyalist devletlerin referandumdan çıkacak "evet"le neler kaybedeceklerine bir bakalım:

1-Herhalde, ilk ve önemli kayıpları iki asra yakındır dayayıp döşedikleri Türkiye dizaynının bozulacak olmasıdır..

2-Emperyalist dizaynı Türkiye'nin bu dizaynının bozulması yakın bir gelecekte tüm bölgedeki emperyalist dizaynının da bozulmasını getirecek hiç şüphe yok.

3-Ortadoğu'da oluşacak yeni düzen, elbette İkinci Dünya Savaşı galiplerinin kurduğu vahşi sömürü düzeninin de yıkılmasına neden olacak.

4-Dünya, yeni bir "adil düzen"le kaybettiği dengelerine kavuşacak...Bu denge, dengesizlikten beslenen zalimlerin sonunu getirecek.

5-Türkiye ve İslam dünyası üzerine tahakküm kurmuş emperyalistler ilk defa olarak kaybedecekler...Zaten son yıllarda söz dinletemedikleri Türkiye'nin sözünü dinlemek zorunda kalacaklar.

Bu maddelere başka maddeler de eklenebilir elbette...Ancak, ana hatlarıyla 16 Temmuz referandumundan çıkacak bir "evet", Batının iki yüz yıllık tasallutuna "hayır" anlamına geleceği için emperyalistler cansiperhane Hayır için çalışıyorlar.

Ne NATO müttefikliği, ne ikili anlaşmalar ne teamüller, ne insanlık, ne centilmenlik...Hepsi ortadan kalkmış durumda...

Almanya başta olmak üzere tüm emperyalist Batı, açık bir taraf olarak bizim referandumumuza iştirak ediyor...Ellerinden gelse, referandumda tüm Avrupanın oy vermesini isteyecekler.

Kendi gazetelerinde "Referandumda hayır oyu kullanın" diye Türkçe manşetler atan, teröristliğini resmen kabul ettikleri PKK'ya meydanlarını teslim eden, darbeci hain FETÖ'yü kucaklarına alan bu Avrupa için şu söylediklerim için yanlış diyecek olan var mı?

Batı'nın emperyalistliğine, sadece kendi menfaatleri için her türlü zulmü yapabileceğine, yıllardır bize tepeden bakıp devletten saymadıklarına, Yunanistan, Bulgaristan, Romanya gibi mahalle devletlerini bile AB'ye alıp bizi kapıkulu gibi beklettiklerine "hayır" diyecek olan var mı?

Eğer, bunlara "hayır" diyebiliyorsanız diyin o zaman!!

 
Toplam blog
: 1645
: 822
Kayıt tarihi
: 19.01.08
 
 

Edebiyat, kamu yönetimi ve gazetecilik tahsili... 27 yıllık eğitimcilik hayatından sonra emeklili..