Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

28 Temmuz '10

 
Kategori
Güncel
 

Referanduma neden "Hayır" diyelim-1

Referanduma neden "Hayır" diyelim-1
 

AKP hükümetinin anayasa değişikliklerine neden "HAYIR" dememiz gerektiği konusunda sadece geçmişte AKP'nin yaptıkları ve söylemlerini değil, bugünden sonra yaptıkları/söyledikleri ve bunlarla geçmişte yaptıkları/söyledikleriyle karşılaştırarak okurlara küçük anımsatmalar yaparak referandum gününe kadar sürekli yazacağım.

Sürekli olarak güncel konuşulanlarla AKP'nin nasıl bir parti olduğunu anlatacağım. Çok basit bir şekilde çelişkileri göstermeye çalışacağım.

Bugün bir televizyon kanalında Meclis Başkanı M.Ali Şahin'in bir konuşmasını duydum. Balyoz soruşturması kapsamında generallere yönelik tutukluluk kararına rağmen buna uyulmamasını ''Yargının kararları herkesi bağlamaktadır.'' sözleriyle değerlendirdi.

Yargı kararları bağlayıcıdır ve saygılı olmalıyız demek istemiştir sayın başkan. Oysa Sayın Başbakan'ın ergenekon kapsamında serbest bırakılanlar hakkında söylediklerini biliyoruz. Özellikle Savcı İlhan Cihaner'in serbest kaldığı gün ilk açıklamasında “yargının güvenilirliğini yitirdiği” cümlesini hatırlayan var mı?

İşte bu kandırmacaları artık duymak istemediğim için bunların yalandan yaptığı anayasa referandumuna "HAYIR"

 
Toplam blog
: 105
: 3914
Kayıt tarihi
: 05.11.08
 
 

İ. Ü. İktisat Fakültesi Uluslararası İlişkiler 1989 mezunuyum. 1993'ten beri uluslararası fındık ..