Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

21 Temmuz '15

 
Kategori
Kişisel Gelişim
 

Regresyon - Geçmiş yaşam terapisi nedir ?

Regresyon - Geçmiş yaşam terapisi nedir ?
 

REGRESYON ÇALIŞMASI İLE FABRİKA AYARLARINA DÖNÜN


GEÇMİŞE YOLCULUK YAPILABİLİNİR Mİ?

En kolay ve en çabuk sonuçların alındığı etkili, mükemmel bir çalışma metodudur. Bilincimiz yaşadığımız birçok olayı unutur. Regresyon çalışması geçmişi tüm ayrıntılarıyla bilincimize taşır. Tüm kayıtlar bilinçaltımızda hatta tüm bedenimizde hücre bazında mevcuttur.

Regresyon çalışması bu kayıtları tam olarak duygularla hissettirip, net olarak bilincimize taşır. Yüksek Bilinç farkındalığı ile çok daha önceki kayıtları tüm gerçekliği ile bize gösterir. Bazen siyah beyaz, bazen de gerçek renkleriyle. Geçmiş Yaşamlarda yaşanılan travmaların etkileri, bu yaşantımızı etkiler. Bu acılardan kendimizi kurtarırsak, daha pozitif yaşam süreriz. Negatif duygular, yaşanılan travmalar, bedenimizi etkiler ve her hücrede kayıtları vardır. Bilincimizi bu kayıtlara yönlendirdiğimizde, tüm bu duygularla yüzleştiğimizde, travmalarımızdan kurtuluruz. Aynı zamanda da Spiritüel bir çalışmadır. Doğum Travması regresyon çalışmasıyla kolaylıkla çözülür. Anne karnındaki bebeğin dışarıda olan bitenden haberi vardır, bunu dışarda olanlar bilmezler. Anne karnındaki bebek, anne ve babasının duygu ve düşüncelerini hisseder ve bunu yıllar sonra regresyon çalışması sırasında görerek ve hissederek anlatır. Cinsiyeti konusunda anne ve babasının duygularının farkındadır. Onların istekleri dışında cinsiyete sahipse, doğmak istemez, ya da suçluluk duygusuyla dünyaya gözlerini açar. Yıllarca bu duyguyla yaşar ta ki regresyon çalışmasıyla bu duygudan kurtuluncaya kadar. Regresyon çalışması yapan kişiler, artık ölümden eskisi kadar korkmadıklarını söylerler. Çünkü ölüm deneyimini yaşamışlar, bedenin yok olduğunu fakat ruhun ölümsüz olduğunu tam olarak yaşayıp, fark etmişlerdir. Regresyon çalışması ile geçmişe yapılan yolculuk , seans sırasında birebir yaşanır ve hissedilir, tam da o anda gibi yaşayıp ifade edersiniz. Bu dünyadan ayrılmış tüm yakınlarınızla enerjisel bağ kurulur, bu bağ ile onlarla iletişim sağlanır, duygular tam olarak hissedilip, negatifler boşaltılır.Bilinçaltı tüm negatif duygular, kızgınlık, öfke, suçluluk, nefret,affedememek, gibi duygular boşaltılır. Anne karnı travması da dahil( doğum travması) tüm korkulardan özgürleşilir. Blokajlar kaldırılır ve yeni gelecek görseli ile YENİ BEN, YENİ BİR BEDEN yaratılır. Regresyonist Emel Çekici geliştirdiği bazı teknikler ile zat( zihinsel antrenman tekniği) tek seanslarla hayatlar değiştirmektedir. Theta beyin frekansını danışanlarına uygulamalı öğreten eğitmen, bir saatte hayatım nasıl değişti? kitabının da yazarıdır. Aynı zamanda Ruhumun g noktası ilk kitabıdır. Kitaplarında bir saatte değiştirdiği hayatları ve yeni ben'i nasıl yaratabileceğinizi uygulamalı olarak anlatmaktadır. Değişimi tam olarak hissederek yaratacağınız bu kitaplardan sonra ESKİ BEN'e sevgi ile veda edip, YENİ BEN, YENİ BİR BEDEN yaratacaksınız. Hayatınız değişecek.

REGRESYON ÇALIŞMASININ FAYDALARI

• Eşinizle, Anne, Babanızla, Çocuklarınızla Sorun mu Yaşıyorsunuz? 
• Sürekli Benzer İlişkileri mi çekiyorsunuz?
• Karşı Cinsinize Güveniniz Kalmadı mı?
• İş Yerinizde Mutsuz musunuz?
• Öfkenizi Kontrol Etmekte Zorlanıyor musunuz?
• Sınavlardan, Toplum Önünde Konuşmaktan, Kalabalıktan, Asansörden, Yüksekten, Ölümden Korkuyor musunuz? 
• Sık Sık Ağlama Nöbetlerimi Yaşıyorsunuz?
• Yıllardır Yalnız mısınız?
• Panik Atak Probleminiz mi var?
• Çocuk Sahibi Olamıyor veya Olmaktan mı korkuyorsunuz?
• Fizyolojik Sorununuz Olmamasına Rağmen, Sürekli Hasta mısınız? 
• Cinsel Konularda Kimseyle Paylaşamadığınız, Sorunlar mı Yaşıyorsunuz?
• Param Yok, Bereketim Yok, Zengin Olamam mı Diyorsunuz?
• Aşk Hayatınızda Hep Mutsuz musunuz?
• Alkol, Sigara, Madde Bağımlılığı Alışkanlıklarınızdan Kurtulamıyor musunuz?
• Yaşamaktan Zevk Almayıp, İntiharı Düşündüğünüz Oldu mu?

Tüm bu sorunlarımızın kökeni, geçmiş yaşantımızda BİLİNÇALTI çekirdek inançlarda gizlidir. Bu kayıtlar orada saklanır. Hem bu yaşamdan hem de diğer birçok yaşamlarımızdan getirdiğimiz travmalar şimdi ki bu bedenimizde yer bulur. Aslında bedenimiz bize bilgiyi verir, ama biz bunu fark etmekte zorlanırız ya da gecikiriz. Regresyon çalışması birçok sorunumuzda en kısa yoldan bize yardımcı olur. Sonsuz sayıda kayıtlar mevcuttur, geçmişe ve geleceğe ait. Geçmişi değiştiremeyiz olaylara yüklediğimiz duyguları değiştirerek travmaların bedenimizde zihnimizde ve ruhumuzda yarattığı negatif izleri silebiliriz. Fakat geleceği değiştirebiliriz. Progresyon çalışması bunun için vardır. Regresyon aynı zamanda da oldukça spiritüel bir çalışmadır, bazen bilinç zorlanır, önyargı ve mantık aranılmayacak zamanları vardır, bazen bir kartal olup uçtuğunuzu, bazen de okyanusta yaşayan balina olarak görebilirsiniz. Her bir görüntünün anlamı vardır. Bu çalışmadan sonra huzuru ve mutluluğu tüm bedeninizde hissediyor olacaksınız.

Regresyonist: Emel Çekici

www.emelcekici.com

www.yenibenakademi.com

Bir saatte hayatım nasıl değişti?-kitap

Ruhumun g noktası- kitap 

İletişim= 0537 6665040

 
Toplam blog
: 15
: 1157
Kayıt tarihi
: 30.08.14
 
 

Hacettepe Üniversitesi Anestezi ve Reanimasyon (Yeniden Canlandırma) Wellness Koçu (Kaliteli ..