Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

15 Aralık '16

 
Kategori
Kişisel Gelişim
 

Reiki İlahi Aydınlanma Mona Yayınları'ndan çıktı

Reiki İlahi Aydınlanma Mona Yayınları'ndan çıktı
 

Reiki İlahi Aydınlanma


Reiki, İlahi Aydınlanma Reiki 1 aşamasından öğretmenlik aşamasına kadar ihtiyaç duyulan tüm Reiki ile yabancı kaynaklardan tanışan bir çok okur, bu kitaptan sonra hem Reiki, hem de tasavvuf-Reiki ilişkisi hakkında detaylı bilgi alacak. İsmail Bülbül, sadece Türkiye’den değil dünyanın bir çok yerinden de öğrencileri olan bir üstad. Bu kitabı yazmayı da bir sorumluluk olarak görüyor. Bülbül, Reiki’nin mistik boyutunu ve bir üstad olarak öğrencilerinin ona en çok sorduğu soruları da açıklıyor.
 
İsmail Bülbül Usui Reiki 17. Son Işık üstadır. 14 yıllık Usui Reiki eğitimini bu ekole ait olan tüm aşamaları alarak tamamlamış, “Zaman ve mekân üstü yolculuk” aşamasını da alarak dünyada Usui Reiki ekolündeki sekiz kişiden birisi olmuştur.
 
Tekâmülünü tamamlamaya yakın olan insanlara verilen ilahi bir hediye olan Reiki’yi günlük hayatınızda kullanmanız için hazırlanan kitapta hem bilgi, hem de alıştırmalar ve resimli örnekler yer alıyor.  
 
Reiki Nasıl Yapılır?
 
Reiki’nin faydaları nelerdir?
Uzaktan Reiki yapılabilir mi?
Reiki’yle ilahi öze nasıl kavuşuruz?
Reiki sembolleriyle meditasyon nasıl yapılır?
Reiki’yle çakralarımızı nasıl temizleriz?
Reiki ve tasavvuf neden ayrılmaz bir bütündür?
Reiki seviyeleri?
Uzaktan Reiki nasıl yapılır?
Reiki ilk 21 gün teknikleri?
Reiki sembolleri? 
 
“İlahi nefha” tüm canlılarda ve hatta nesnelerde vardır. Onsuz bir hayat, Onsuz bir canlılık zaten düşünülemez. Özünden kopup, ete kemiğe bürünüp bu âleme gelmiş olan bizler de bu ilahi nefhayı taşıyoruz. Evrensel yaşam enerjisi olarak tabir edilen kavram bu olsa gerek. Reiki ise bundan farklı bir şeydir.”
 
“Aura ve çakra düzeni çok hassas bir sistemdir. Her an değişkenlik gösterebileceği gibi kişinin pozitif düşünce tarzına sahip olmasıyla tamamen düzelebilir.” 
 
“Reiki inisiyesi ile kişi negatif varoluştan pozitif bir va- roluşa geçer. Kişiye temas eden Reiki enerjisi o kişide fiziksel, zihinsel ve ruhsal olarak negatif hiçbir şeyi barındırmak istemez. Zaten arınma süreci denilen süreç de bu sayede oluşur. Reiki inisiyesinden sonra eğer kişi negatif düşünce kalıplarından kurtulabileceği bir terapi yaptırırsa, yani negatif izlerinden bilinçli olarak birkaç seansta kurtulursa, Reiki o kişi ile ‘arınma’ için değil daha da ötesinde‘gelişim’ için çalışmaya başlar.” 
 
İsmail Bülbül Kimdir?
 
1961 yılında Kayseri’de doğdu. Çocukluğu hayatında çok derin izler bırakan dedesinin yanında geçti. O zamanlar kavrayamasa da yetişkinlik dönemi ve Reiki’yi anlamlandırma sürecinde, dedesinin tasavvufa dayalı öğretileri en büyük yardımcısı oldu. 16 yaşında Almanya’ya gitti. Sendikacılık üzerine yükseköğrenim gördü. 11 yıl sendikacılık üzerine çeşitli firmalarda çalıştıktan sonra kendi işini kurmak istedi ve önce gıda, sonra solaryum işletmeciliği yaptı. Bu arada hayatını“öncesi ve sonrası” diye ikiye bölen Reiki ile tanıştı. Çoğunluk gibi bu yola başlarken stresini azaltmak, bireysel gelişimine katkı sağlamak amacındaydı. Ancak Reiki hayatının en önemli parçası oldu. Reiki’yle birlikte, çocukluğunda dedesi tarafından atılmış maneviyat tohumları patlamaya başlamıştı. Reiki öğretmeni olduktan sonra işini sonlandırdı ve tüm vaktini Reiki’ye ayırmaya başladı. Dünyanın çeşitli yerlerinden binlerce insanı Reiki’yle tanıştırabilme şansı oldu. Her birinden çok şey öğrendi. Kişinin aştığı Reiki seviyelerinin değil, edindiği tecrübenin kıymetli olduğunu idrak etti.
 
İsmail Bülbül evli ve kendini dünyanın en şanslı babalarından biri olarak görüyor. 24 yaşında bir oğlu, 22 yaşında bir kızı var. 2009 yılında Türkiye’ye Reiki eğitimi vermek için geri dönüp, yerleşti. Halen İstanbul’da eğitmenlik ve terapi yapmaya devam ediyor.
 
Kaynak: http://www.medyaradar.com/reiki-ilahi-aydinlanma-mona-yayinlarindan-cikti-haberi-360392 
 
Toplam blog
: 3
: 553
Kayıt tarihi
: 28.08.08
 
 

Misyon Ekolündeki uzmanlığı, aldığı dereceler ve kendi geliştirdiği özel terapi teknikleri ile, D..