Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

24 Aralık '12

 
Kategori
Magazin
 

Reklamın Böylesi!!!

Reklamın Böylesi!!!
 

Bu aşk değil mi?


Wilma Elles, 1986 doğumlu genç yıldız 2008 yılında  ‘’Türk Usulü’’ adlı filmde başrol oynadıktan sonra ‘’ Öyle Bir Geçer Zaman Ki’’ adlı dizi ile şöhreti Türkiye’de yakaladı. Yakaladı şöhreti, ama bizim yabancı hayranlığımız da bu şöhrette O’na yardımcı oldu. Davetler, ödüller, reklam yıldızlığı sadece şöhretini kamçılamadı, cebini de doldurdu. Wilma Elles kendi ülkesinde de ünlü ise ben her halde haberi gözden kaçırdım, af ola!

Sonra Wilma Elles, oynadığı dizideki kötü kadın karakteri Caroline’i özel yaşantısına mı taşıdı? Evet! Herkes merakla bu konuyu dinledi, yorum yaptı. Yoksa bu anlatılanlar sadece Wilma’nın şöhreti için değil miydi? Başkaları da bu şöhretten kendilerine pay mı istedi? Wilma Elles, dizi ile şöhreti yakalarken, zengin insanlarla da tanıştı, ahbap oldu. Sonrası hepimizin bildiği gibi tuhaf, anlam veremediğimiz bir boyuta geldi.

Bildiğimiz gibi Wilma Elles, genç iş adamı Kerem Göğüş ile sürpriz bir aşka yelken açtı.  Göğüş'ün Wilma Elles için eski nişanlısı olan Burcu Çetin'le ayrıldığı ortaya çıktı. İşadamı Göğüş, tanışıp arkadaş olduğu Alman oyuncuyu Haziran ayında nişanlısı ile tanıştırmış hatta üçü Cannes'da tatil bile yapmış. Bu tatilden 15 gün sonra ise Göğüş, nişanlısı Çetin'den ayrılıp Wilma Elles ile yeni bir aşka yelken açmış. Gerçeği kalbi kırık eski nişanlının Facebook'a koyduğu fotoğraflar ortaya çıkardı. Göğüş ise "Nişanlımdan Wilma için değil, anlaşamadığım için ayrıldım" dedi. Uzun süre bu haber ile Wilma, gazete manşetlerinde yer aldı. ‘’ Haber yalan!’’, ‘’ Burcu, bizden intikam almak istiyor’’ vs. gibi pek çok haberle de gündemde kaldılar. Haber unutuldu gitti.

Wilma, defilelere çıktı, dergilere poz verdi, hatta kapak oldu, modacı oldu. Ama kendi ülkesinde manşete taşınmadı. 'Öyle Bir Geçer Zaman Ki' dizisiyle şöhreti yakalayan Almanya doğumlu Wilma Elles, sonunda kendi ülkesinde de haber olmayı başardı. Alman Bild gazetesi, oyuncuyla sevgilisi Kerem Göğüş'ün aşkını sayfalarına taşıdı.

Wilma Elles-Kerem Göğüş çiftinin ilişkisi, "Wilma Elles, Türk milyonere aşık" başlığıyla gazetenin 13 Aralık'taki sayısında yer aldı. İkilinin 'Binbir Gece Masalları'ndaki gibi bir aşk yaşadığını yazan Bild, şu ifadelere yer verdi: "Rüya gibi birliktelikte nereye gitseler yoğun ilgiyle karşılaşıyorlar. Binbir gece masalı gibi olan aşkta, Wilma Elles İstanbul'da yıldız müteahhit Kerem Göğüş'le birlikte. İzlenme rekorları kıran 'Öyle Bir Geçer Zaman Ki'nin yıldız oyuncusu Elles, Türkiye'de Angela Merkel'den sonra en çok tanınan Alman" dedi.

Haberin devamı şöyle: "Wilma Elles çok romantik. O, Türkiye'nin genç Donald Trump'ı; karizmatik ve çekici Kerem Gögüş'le büyük bir aşk yaşıyor ama bu kolay olmadı. İlişkilerini gölgelemeye çalışanlar oldu…Gibi klişe açıklamalar ile aşklarını anlattılar.  

Anlaşıldığı üzere Kanal D ekranlarından yayınlanan Öyle Bir Geçer Zaman Ki dizisinde Caroline karakteriyle hayatımıza giren Wilma Elles, çalkantılı özel hayatıyla gündemden düşmüyor. Belki de gündemden düşmek istemiyor. Hatta bu ilişki için maaşlı ilişki bile denildi. Hoş Serdar Ortaç, Tarkan gibi yıldızlar için de aynı ifadeler kullanılmıştı. Bundan çıkarı olan taraf her halde Kerem Göğüş’tür, diye düşünüyorum. Ama yanılıyor da olabilirim. Belki de Wilma Elles’in hedefleri içerisinde daha da ünlü bir yıldız olmak var (ki olmalı) bunun için de her şey mübah sayılıyordur.

Wilma Elles diziden de 18 bin lira alıyor. Bir süredir Kerem Göğüş ile birlikte olan Wilma Elles için reklam aşkı olduğu iddia edilen ilişkisine zam yaptı söylentileri ortalıklarda dolaşıyor. Bu haberlerle büyük sansasyon yaratan çiftin ilişkisinin reklam aşkı olduğu iddia ediliyor. Kiralık sevgili olan Wilma Elles, bu reklam aşkı için Kerem Göğüş'ten aldığı aylık ücrete zam yaptı ve 20 bin liraya çıkardığı söylentileri aldı başını gidiyor. Ben birkaç fotoğrafa baktım, sanki aralarında gerçek aşk var gibi! Ama eğer bunlar rol icabı ise Sayın Kerem Göğüş’e de bir yerlerde rol verilmeli, yeteneği değerlendirilmeli! Söylemesi benden!

Ben paraya dayalı aşkları hiç anlamam. Ama son yılların trendi bu! Ya kendi ünlü olsun diye, ya ünlüyüm yanımda taşıdığım güzel olsun diye, ya her şeyim var sevdiğim yok diye, ya mazbut pozlar takınmak için böyle ilişkilere yer verilmeye başlandı. Kadınların pek çoğunun bu tarz ilişkileri onayladığı da görülüyor.

Bu ilişki aşk mı? Para mı? Yoksa birilerinin kendine basında yer bulup tanınma isteği mi? Kimse bilmiyor. Tek doğru her ne ise herkes kendi istediğine kavuşuyor. Çıkarlar doğru işlenmiş, istenilen yola sokulmuş durumda. Burada bize de aval aval bakmak kalır!

Hayatta her şey sizin istediğiniz yönde ilerlesin dileği ile…

 
Toplam blog
: 781
: 3899
Kayıt tarihi
: 23.09.12
 
 

16- 06- İstanbul'da doğdum. Tatbiki Güzel Sanatlar Tekstil Ana sanat dalı Moda tasarımı bölümünde..