Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

11 Mayıs '21

 
Kategori
Spor
 

REKOR KIRILDI

                                                            REKOR KIRILDI

 

Gönül isterdi ki şampiyonluk mücadelesinde ki rakipleri ile beraber Trabzonspor da aynı mücadelenin içerisinde olsun ve de Konyaspor – Trabzonspor maçından sonra oynanacak karşılaşmalarda Trabzonspor taraftarı da  o heyecanı , adrenalini yaşasaydı ama bu sene de olmadı.

Maçtan bir gün önce yapılan saat değişikliği ile saat 17.00’de başlayan karşılaşma ,bir lig mücadelesinden çok hazırlık maçı görünümünde idi. Tatsız tuzsuz bir karşılaşma oldu.

Trabzonspor sahaya Berat dışında ideale yakın bir 11 ile sahaya çıktı ancak oynanması gereken ideal oyun bu oyun muydu ? Çok tartışılır…Trabzonsporlu oyuncular bu sene ligi bitirmiş, isteksiz ve son haftalarda özellikle izlediğimiz dağınık görüntüsünü bu karşılaşmada da devam ettirdi.

Konyaspor sezon başından bu yana en çok şut attığı, en çok korner attığı karşılaşmada 23 üncü şutunda golü bularak beraberliği yakaladı. Gol öncesinde Trabzonspor aleyhine verilen ve var sonrası iptal edilen  penaltı adeta golün habercisi oldu.

Haftalardır yorumlarımda özellikle belirtiyorum büyük takım yenilir ama beraberlik takımı olmaz. Beraberlikler ile  şampiyon olunmaz, beraberliklerle kümede de kalınmaz ,beraberliklerle sadece ve sadece gününü kurtarırsın. Trabzonspor taraftarı bir düşünsün bu beraberlikler mağlubiyete devşirilseydi bu takımın, yönetimin, teknik heyetinin durumu ne olurdu?

 Trabzonspor   önümüzde ki senelerde şampiyonluğa oynamak istiyorsa beraberlik alışkanlığı yakalamış takım değil de galibiyet alışkanlığı yakalamış takım olmalı.Trabzonspor üstelik lig tarihinde en çok beraberlik aldığı 1986-1987 sezonunda almış olduğu 16 beraberlik rekorunu bu sene Konyaspor karşısında aldığı 17.beraberlikle kırmış oldu.Hayırlı olsun...

 
Toplam blog
: 12
: 66
Kayıt tarihi
: 11.01.21
 
 

Avukat Melih Saatçı,1977 Sinop doğumludur. 1996 yılında girmiş olduğu İstanbul Üniversitesi Huk..