Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

06 Eylül '16

 
Kategori
TV Programları
 

Rengarenk'in yeni erkek başrolü belli oldu!

Rengarenk'in yeni erkek başrolü belli oldu!
 

Yaz sezonu içerisinde başlayan birçok yapım başarılı oldu ve kış sezonuna kalmaya hak kazandı. Bu durum sayesinde haftalık akışın fazlasıyla dolduğunu görüyoruz. Muhtelelen hemen her gün 7-8 dizinin yayınlandığını görebileceğiz. O derece bir bolluğun içerisindeyiz yani. Ancak bu atmosferde başarısız olan ya da vasat sonuçları sebebiyle ne şekilde devam edeceği belli olmayan yapımlarda yer alıyor. Bahsi geçen yapımlar arasında en dikkat çekeni ise ATV ekranlarında cuma akşamları gördüğümüz Rengarenk isimli dizi oldu.

Oyuncu kadrosuna, başrolündeki ikiliye, hitap ettiği genç kitle etkisine baktığımızda hayal kırıklığının daha da büyüdüğünü gördüğümüz Rengarenk dizisi ile ilgili yeni gelişmeler yaşanıyor.

Bildiğiniz gibi dizinin başrollerinde normal hayatta da birlikte olan Selin Şekerci ve Kaan Taşaner bulunuyordu. Normal hayattaki birliktelikleri sayesinde daha rahat rol yapabilen, birbirlerine alışmışlıkları sayesinde uyum sorunu yaşamayan ikilinin bu durumları dizi hakkında olumlu bir detay olarak dikkat çekmişti. Ancak dizinin hafta hafta seyirci kaybetmesi ve izleyiciye yönelik olan adımların atılmasına rağmen geri dönüş alamama durumunun yaşanması ile dizi resmen krize girmişti. Bu kriz durumu sayesinde önceleri diziyi bitirme isteğinde olan yapım şirketi ve kanal, bundan vazgeçerek başrollerde değişim yapma ihtiyacı duymuştu.

Bu tür bir ihtiyacın oluşmasının hemen ardından dizinin erkek başrolü Kaan Taşaner'in diziden ayrılmasına karar verilmişti. Taşaner dizinin son bölümünde diziye veda edecek. Bu durumda dizinin yeni erkek başrolünün kim olacağı konusunda başlayan tartışmalar alev alınca beklenen cevap sonunda geldi. Dizinin erkek başrolü son olarak Acil Aşk Aranıyor dizisinde yer alan Serhat Teoman oldu. 

Son olarak yer aldığı Acil Aşk Aranıyor'daki rol arkadaşı Duygu Yetiş ile yakaladığı uyum ile dikkat çeken Teoman ile yapılan bu kan değişikliği ile dizinin yeniden ayağa kaldırılmak istendiği ifade edildi. 

Açıkçası bu saatten sonra Kıvanç Tatlıtuğ'u da getirseniz pek faydası olmayacak gibi. Çünkü daha esas diziler gelmeden 20 küsürüncü olan bir yapımın kış sezonunda zirveye oynaması mümkün değil. Gününü değiştirmeye kalksanız, daha vahim sonuçlara yol da açabilir. 

Final haberini beklerken başrolünün değişim haberini aldığımız Rengarenk'e bol şans diliyorum. Serhat Teoman'a da tabi ki.

 

ANIL KOLDAŞ

 

NOT: Milliyet Blog sayfası içerisinde yazdığım tüm yazılar birebir alınarak ve üstüne saçma başlıklar koyarak başka sitelerde ASLA yayınlanamaz. Aksi takdirde yasal işlem ile karşı karşıya kalmanız muhtemel olacaktır.

 
Toplam blog
: 670
: 3634
Kayıt tarihi
: 11.02.13
 
 

Balıkesir Üniversitesi Sosyoloji Bölümü mezunuyum. Koyu Fenerbahçeli, Ankara aşığı olup; anlataca..