Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

23 Ekim '06

 
Kategori
Eğlence - Hobi
 

Renk falı

Renk falı
 

Göklerdeki yıldızlardan karakter tahlili olurda kişinin araba renginden olmazmı? Allahı olur. İşte herif kısmısının arabalarının renkleri ve karakterleri.

KIRMIZI

İçinde var olduğunu zannettiği ateşi dişisine göstermek isteyen erkeklerin tercihidir. Araba radyosunun sesi genellikle sonuna kadar açıktır ve duymazlar. Arabada en çok kullandıkları alet kornalardır. Tüm dış iletişimini kornayla yaparlar. Korna dilleri çok gelişmiştir. Kornayla rahatlıkla “aabi 5 dakka sonra manitayla buluşmam lazım, geç kaldım. Seni sollar sollamaz önünden sağdaki yola dönücem Amman müteyakkız ol'' veya “Ustam sen çocukla 4 birayla bir cips yollayıver. Manita yanımda inmeyeyim, ben dönüşte uğrar parası neyse veririm. Ha unutmadan bi de marlboro'' leri anlatabilir. Sigara tiryakisidirler ama sıkı otlakçılardandır. Alkol olarak ne bulursa içer. Alkollü araba kullanırlar ve ayda bir arabayı çarparlar. Renklerinden dolayı milli takımı, eskişehirsporu ve de gaziantep'i tutarlar. Uğurlu çerezi çekirdek, uğurlu pozisyonu misyonerdir. Kıskançtırlar, muhtarları sevmezler.

SARI

En sevdikleri iş alafranga tuvalette Penguen’in son sayısını bitirmektir. Trafikte insanı çıldırtacak kadar sakindirler.bir yere çarptıklarında zahmet edip inip bakmazlar bile. Uykucudurlar ama uykuya dayanıklıdırlar. Arkadakilerin uzun kornalı ikazları olmazsa anayola çıkmaları zordur. Korna çalmaktansa el işaretleriyle dertlerini anlatmaya çalışırlar. Tercihleri bira ve sigaradır ama ne bulurlarsa yer, içerler. Genellikle üniversitelerde araştırma görevlisi olurlar, okuyamayanları ise baba mirasını batırırlar. Pantolonları ütüsüz, kemersizdir, fermuarları ise sürekli açıktır. Sık sık gömleğinin eteklerini elleriyle içeri atıp pantolonlarını yukarıya çekerler. Saçları dağınık, gömlekleri çiçeklidir. Uğurlu markası arçelik, uğurlu boyası guaştır. Muhtarları sevmezler.

MAVİ

Gözleri renkli erkekler ile mavi lensi tercih eden bayanların tercih ettiği araba rengidir. Erkeklerinde hep bir yere gelememenin sıkıntısı ve burukluğu vardır. Trafikte tahrik edilmedikçe canavara dönüşmezler. Parayla pek ilgisi yok gibi dursa da ucuz mal görünce ihtiyaçları olmasa da satın alırlar. Çarşamba gününün uğuruna inanırlar ama aslında Salı günleri onlara daha uğurludur. Dindar değildirler ama nazara ve kadere inanırlar. Sanki tanrıya inanmıyormuş görüntüsü verirler ama başları sıkıştığında 3 kulfüallahü 1 elham okurlar. Sürekli iki arada bir derede halleri vardır. Eğer memur değillerse kitap-kırtasiyeci veya eczacıdırlar. Eczacı olanların arabaların rengini beyazla değiştirenlere rastlansa da emekli olunca tekrar maviye dönerler. En mutlu oldukları anlar birahanede geyik yaptıkları anlardır. Uğurlu bakliyatı mercimektir, tokatsporu tutarlar. Sıcağı ve muhtarları sevmezler.

YEŞİL

Aslında mavi renkli araba alacağım diyerek yola çıkar ama galeri sahibinin ''ağabeyciğim istersen öğümüzdeki ay sağa mavi metalig getirtem ama gapura virmen ilazım, hem bağa surarsan sen şu yeşili gab'' öğüdünü tutarak yeşil araba alırlar.. ondan sonra da ''iyi ki yeşil almışım, maviden daha az toz gösteriyor'' diyerek maviye çamur atarlar. Çocuk ruhludurlar, kesinlikle sorumluluk almazlar. Evde ondan başka herkesin sözü geçer (en çok da anne ile büyük kız. O ise bundan kendine “demokrat aile reisiyim'' diye paye çıkarır. Araba aksesuarı olarak kafasını sallayan buldog köpeği alır ama karısını ''ya o ya ben'' tehdidiyle buldog oturma odasına gider. Tenkit edilirim korkusuyla Sahrayı Cedit takımını tuttuğunu söyleyemez. Birahaneye gittikleri görülmemiştir. Çapkınlığından değil beceriksizliğinden dolayı otuz yaşın altında evlenemezler. Uğurlu günleri Perşembe, uğurlu lakapları piçoz’dur. Çayın bitkiselini içerler ve muhtarları sevmezler.

SİYAH

Bastırılmış yoğun istekli erkeklerin tercihidir. Bunlar “arabada rengin bir önemi yok birader'' der ama pisliğin sineği çektiği gibi siyahın peşinden giderler. Hem dine düşkün hem içkici, hem kadına düşkün hem de tutucudurlar. Nabza göre en iyi şerbet veren takımdır. Her türlü çelişkiyi bünyelerinde taşırlar, siz bu çelişkiyi suratlarına vurduğunuzda sırıtarak “Abi işi bilecen, işe gitmeyecen'' derler. Okumuş olanları çoklukla politikacı, belediye encümeni olur. Okuyamayanlar ise ya müteahhit ya da emlakçı olur. Gençleri hız düşkünüdür, büyüdükçe arabanın flama veya muhtelif yazılar gibi dış aksesuarları artar. Kaz gelecek yerden tavuk esirgemezler ve ilişkiye girmeyecekse eşeğin önüne ot koymazlar. Okul kitaplarından başka kitap okumamalarına rağmen her bir şeyden anlıyor havalarındadırlar. Toplu yemekleri severler ama hesap ödeme faslında ortadan yokolurlar. Hesap ödendikten sonra ortaya çıkıp para veremedikleri için bozuk atıyor numaralarını yaparlar. Uğurlu uçakları Airbus, uğurlu gezegenleri Neptün’dür. Küçüklükten beri muhtarları sevmezler.

 
Toplam blog
: 11
: 688
Kayıt tarihi
: 21.10.06
 
 

Orta yaşlı bir emekliyim. Okumayı, spor yapmayı ve muhabbet ortamında içki içmeyi severim. Türkiye'n..