Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

İzmirliyim. İstanbul Üniversitesi Dişhekimliği Fakültesi mezunuyum. Serbest çalışan diş hekimiyim. Muayenehane dışındaki zamanlarımı resim yaparak, okuyarak, fırsat buldukça da gezerek değerlendiriyorum. Hayatın bütün alanlarına resim ve estetik aracılığıyla uzanarak anlamlama çabası içindeyim. Yaşam içindeki davranış..

Devamı
 
 

Yazdığım Kategoriler

 
Zarif ölüm

Vaayyy, çok etkileyici bir şiir. Son zamanlarda okuduğum en güzel şiir diyebilirim. Kalemine sağlık. Hayatın içinde kutsallaştırdığımız şeylerin yarattığı körlükler, hayatı cehenneme çeviren o şablonlar, içimizi öldürüyor da hiç farkında olamıyoruz. Oysa o, körleştirdiğimiz alanları özgür bıraktığımızda, insanın ta içindeki cennet kendiliğinden ortaya çıkıyor. Kimi zaman bize yüklenen, bazen de kendiliğimizden tutsağı olduğumuz o duygu-düşüncelerle savrulduğumuz zamanlarda, hayatı ne çok ıskalıyoruz. "İçimizin ölüsü"nü diriltmek pek mümkün değil elbet. "Dönüp zarifçe tükürsek" bile, kayıp giden hayatı yeniden yakalama şansımız olamıyor ne yazık ki!.. Sen şiir yazmaktan hiç vazgeme sevgili Emine.

04 Temmuz 2011 17:45
"SEVEREK ÇİZİYORUM, ÇİZEREK SEVİYORUM"

Mustafa Ayaz'ı ve onun resimlerindeki esrik kadınlarını şiirle bütünleştirmeniz ayrı bir tat kazandırmış yazıya. Kaleminize sağlık. Yazılarımızla yeniden aramıza hoşgeldiniz.

26 Ocak 2011 22:24
İnsan yontulmalı...

Çok haklısınız, ruhlar incelmeden incelikleri göremiyor, güzellikleri göremiyor, değerleri hiçe sayabiliyor insan. Hoyratlık alıp başını gidebiliyor. Öyle olunca da insanlıktan söz edemiyoruz elbette. Hep bir ağızdan dertlenip duruyoruz, değil mi? Kaleminize sağlık, güzel bir konuya değinmişsiniz. Selamlar.

14 Ocak 2009 18:35
 
Toplam blog
: 36
: 9117
Kayıt tarihi
: 11.07.08