Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

14 Aralık '09

 
Kategori
Futbol
 

Renklerin değil "Eyyamcı Kuruluşun" çıkarları!!!

Renklerin değil "Eyyamcı Kuruluşun" çıkarları!!!
 

En bi güzel kadro


En nihayetinde Fenerbahçe 3 maçlık mağlubiyet serisini bitirdi. Gerçi bu hafta da berabere kalmasını sayın Aziz Yıldırım'ın geçen hafta sonu yaptığı açıklama önledi. Eğer o açıklama olmasaydı pozisyon için hiç tereddüt etmeden gol kararı çıkacağından adım gibi eminim. Demek ki bu açıklama adrese ulaşmış.

Gelelim futbolumuzun kanayan yarası eyyamcı kuruluşa. Her maç sonrası görevleri ceylan derisi koltuklarına yayılarak Türk futboluna kendi çıkarları doğrultusunda yön vermek olan "Eyyamcı Biraderler" bu haftada görevlerini layıkıyla yaptılar. Ancak geçen haftada yazdığım üzere bizi ahmak yerine koymaya devam ederken kendileri de komik durumlara düştüler. Sen kalk yetmiş milyonun önünde soba borusu, tuvalet kağıdı ve sumo güreşcisi kılığınla bize "piero" taklidi yap. Adama gülerler yahu, deli derler yahu.

Bir topun çapı yaklaşık 22 cm kadardır. Demek oluyor ki Özer'in çizgiden en az 23 cm içeride olması gerekir. Görüntülerde Özer'in ayağının çizginin üzerinde olduğu görülüyorken ve vücudunun da kale direğine hemen hemen yapışık olduğu belli iken bu topu içeri sokabilmek ancak ve ancak "Eyyamcı Kuruluşun" çıkarları doğrultusunda bir hile ile gerçek olabilir. Görüntülerle oynamak pek mümkün olmadığından yirmi yıl öncesinin tek kamera ile yapılan çekiminde karar verebilen meşhur "PİERO" bu pozisyonda kullanılamamıştır. Bu durumda devreye "soba borusu, tuvalet kağıdı ve sumo güreşcisi" girmiş ve tüm Türkiye'nin gözü önünde bir "gol" kurgulanmıştır.

Diyelim ki pozisyon buz gibi goldür. Çizgiyi bir metre geçen topun görülmediği bir spor dalında üç santimin beş santimin hesabını yapmak tabiri caiz ise "ayıptır". Maça gelecek olursak Fenerbahçe ilk yarının bitimine bir hafta kala aldığı bu üç puanla hayat bulmuş kaostan çıkmayı başarmıştır. Gelecek hafta oynanacak Trabzon maçı kaybedilmezse Fenerbahçe geleceğe umutla bakabilir.

 
Toplam blog
: 6
: 809
Kayıt tarihi
: 20.11.09
 
 

1971 Erzincan doğumluyum. İlk, orta, lise tahsilimi İstanbul'da yaptım. 35 senelik İstanbullu ve doğ..