Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

15 Şubat '13

 
Kategori
Bilgisayar
 

Resident Evil 6

Resident Evil 6
 

Resident Evil 6


Aksiyon ve hayatta kalma dehşetini harmanlayan Resident Evil 6, 2013’ün dramatik korku deneyimi olmayı vaat ediyor. Hikaye Kuzey Amerika, savaş yorgunu Doğu Avrupa’daki Edonia ve Çin şehri Linshiang arasında devam ederken, Resident Evil’ın sevilen karakterleri Leon S. Kennedy, Chris Redfield ve Ada Wong; Jake Muller gibi yeni karakterlerin de katılımıyla yeni bir dehşetle, yüksek yaygınlıktaki C-Virus ile yüz yüze geliyor.

Her biri kooperatif ya da tek kişilik (online ve çevrimdışı) oynanış için bir çift ana karakter içeren, birbirinden ayrı, ancak aralarında bağlantı bulunan öykülerle başlayan Resident Evil 6, sadece farklı bakış açıları ve oynanış şekilleri sunmakla kalmıyor, aynı zamanda yenilikçi Crossover mekaniği ile oyuncuların takım oluşturup, korkuyu paylaşmalarını sağlıyor. Oyundaki kilit anlarda, dört kişiye kadar oyuncu online olarak bir araya gelip, belirli bir durumun üstesinden gelebiliyor.

İlk üç görevi tamamlayan oyuncular, Resident Evil’a özgü fettan güzel Ada Wong ile devam eden yeni görevleri açıyor. Tek kişilik bir deneyim olan Ada’nın bölümleri, kendine özgü görevler, oynanış ve silahlar içeriyor. Bu sayede ilk üç bölümde yanıtlanmamış tüm sorular yanıt buluyor.

Öne Çıkan Özellikler

Global ölçekte korku – Artık tek bir bölgeye bağlı olmayan C-Virus salgını dünya genelinde sürerken, macera Kuzey Amerika, Doğu Avrupa ve Çin’de yer alıyor.

Bugüne kadarki en geniş Resident Evil oyunu – Birbirinden ayrı, ancak aralarında bağlantılar bulunan dört öykü boyu korkuyu tecrübe edin.

Crossover Oynanış – Her bir öykünün yolu kesişmekle kalmıyor, aksiyon da iç içe geçiyor. Hikayenin iki karakteri bir araya getirdiği önemli noktalarda, tamamen yeni Crossover mekaniği ile dört kişiye kadar oyuncu, korkuyu online olarak birlikte paylaşabiliyor.
Tek kişilik ya da kooperatif oynanış – Resident Evil 6 hem tek kişilik, hem de kooperatif oynanışı çevrimdışı ya

 

Sistem Gereksinimleri Minimum Önerilen

DirectX 9.0c ve üstü
Ses Standart ses cihazı
Ekran Kartı Nvidia GeForce 8800GTS veya üstü
Sabit Disk Alanı 16 GB
RAM 2 GB
İşlemci 2,4 GHz Intel Core 2 Duo ve üstü, 2,8 GHz AMD Athlon X2 ve üstü
İşletim Sistemi Windows Vista, XP, 7, 8

 

 
Toplam blog
: 80
: 2949
Kayıt tarihi
: 13.01.13
 
 

Tuncay Takmaz 1975 yılında Şişli İstanbul'da doğdu. Bugüne kadar 27 kişisel sergi açtı, çok sayıd..