Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

10 Haziran '19

 
Kategori
Deneme
 

Resmen Ev Hali

Partnerinizi ev hali ile karşılamak o partneri, mutlu eder mi acaba. Bugünkü gündemim bu. 
23 haziranda seçim varmış, İmamoğlu öndeymiş, ya da dünya gündeminde İzlanda varmış,  dünya nükleer başlıklı füzeleri konuşuyormuş, çok da…… (subliminal mesajlar da var aslında burada)

Neyse konumuz bu değil. Bir kadın veya bir erkeğin karşısına nasıl çıkmalı.  İlk buluşma anı için mi, sonrası için mi.  Yatarken mi bilemedim şimdi.

İnsanlar birbirlerinden fiziksel olarak etkilenirler, ama ilişkiyi ileriye taşıyan maalesef  yaşanan o özel anlar ve kişiliklerdir. Hani son yıllarda bir elektrik aldım söylemi  var ya aynen onun gibi.  Kısmen doğru da aslında.  Bir erkeği veya bir kadını ilk şöyle sevemezsiniz. Kişiliği çok iyiydi ile sevemezsiniz.  Bunu bilemezsiniz, sizi harekete geçiren, dopamin  seviyesini artıran maalesef  kişinin bakışı,  duruşu, belki kalçası, parmakları (ben kesinlikle parmaklarına bakarım bir erkeğin, uzun  ve bakımlı parmaklar beni her zaman etkiler)  vs…

O yüzden ilk fiziksel uyarı her zaman çok önemlidir iki taraf içinde.  Ve bu uyarı maalesef cinsel bir içerik de taşımaz bence. Sadece görüntü olarak beyne kazınan haldir. Bu çok ev hali de olabilir. Çok güzel bir an da olabilir.

Sonraki buluşmalar için de belirleyici olan ilk bu anlardır.  Bu anların ne kadar özel olduğu ile ilgilidir aslında sonraki yaşananlar . Siz ilk tanışdığınızda çok özel   ve sistemin pazarladığı markalara bağlı bir görüntü verirseniz, her seferinde o görüntünün üstüne bir şeyler koymak  zorunda kalırsınız –ki , büyük sıkıntı bu.  Beklenti hep yükselir. İki taraf içinde geçerlidir bu.

Bunlar  bize öğretilen, dayatılan ilişkilere bakış açımız ile ilgili ortaya çıkan sorunlardır.  Aslolan doğal olmaktır,  “doğal olmak”  derken, Türk sinema tarihinde “yer silen kadını”  baştan çıkaran  robdöşambra   ile dolaşan erkekleri ve bu doğallığı ve basitliği veren görüntüyü kastediyorum.  Doğal olmaktan bahsederken gerçekten doğal olmaktan söz ediyorum.   Çeşme başında bir erkeği gözleri ile baştan çıkaran kadının üzerinde maalesef baby doll yoktur, olmasın da zaten.  Ya da baştan çıkmış bir erkeği yatak odasında bekleyen bir kadının üzerinde de baby doll olmasın lütfen sabah seni en doğal halin ile görecek bir insana mükemmele yakın bir görüntü vermek, aslında tam da bize sistem tarafından dayatılan bir kandırmacadır.

Açık bir pazardır bu ve maalesef artık normal gibi algılanmaya başlamıştır. Ve köleleşmenin en sert şeklidir.

Bir arkadaşım Resmen ev hali diye bir söylem tutturdu. Çok hoşuma gitti . Bu söylemin çok doğal ve hoş bir tarafı var.  Evet yattıktan sonra sabah yataktan ne çıkacağını bilemiyorsanız, lütfen Resmen ev hali olsun bence.

Sevgilerimle Ayrık otum.
 

 
Toplam blog
: 96
: 369
Kayıt tarihi
: 05.09.07
 
 

Size hikayeler anlatmamı beklemeyin, halen büyümek istemeyen birisiyim. Daha çocuk, daha yaramaz ..