Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

01 Ocak '09

 
Kategori
Blog
 

Ressamın resmini kim kazandı?

Ressamın resmini kim kazandı?
 

Ressamın resmi için çekiliş yapılıyor. Şapkadan kim çıkacak?


Ressamın resmini kim kazandı?

Yeni yılı MB ailesinin değerli yazarlarından Güher’in evinde kutladık. Çok samimi bir ortamda yeni yılı kahkahalarla karşılamak, gençlerle bir arada olmak ( Seren, Ceren, Alara triosu muhteşemdi ) , onların canlı müzik performanslarına eşlik etmek, onlarla en son moda müziklerle dans etmek, Güher’in elinde tam kıvamını bulmuş harika yılbaşı hindisini büyük bir keyifle yemek, Sema Şener’in evinde yaptığı yaprak sarmalarını ve diğer mezelerinin damağımızdaki lezzetlerini test etmek ve günlerdir konuşulan büyük çekilişi bu ortamda yaparak, kazananı canlı yayınla blog dostlarımıza duyurmak, yeni tanıştığımız Diş Hekimi Ümit bey ile İTÜ'de öğretim görevlisi Fatoş hanımın bilimsel gözlemleri (!) harikaydı. Sabahın ilk ışıklarına kadar sessiz sinema oynayarak, takım ruhunun ve beden dilinin en güzel yanlarını ortaya koyduk. Yeşim Koç'un ve Sema Şener'in dansları ve gençlerle kaynaşmaları çok güzeldi. Ümit bey bilgisayardan yeni şarkılar indirerek gecenin DJ'si oldu.
2009 yılının ilk hediyelerini birbirimize vermek; bu güzel geceyi kameralarımıza ve fotoğraf makinelerimize aktarırken sizlerle paylaşmanın da zevkini duyumsadık.

Evet, yılbaşı gecesinin Milli Piyango çekilişi yapılırken biz de ressamın öykülerine yorum ve önermeleriyle katkıda bulunan arkadaşlarımız arasından bir kişiye ressamın bir resmini armağan ederek, bu geceyi iki kez anlamlı hale getirmeyi amaçladık.

Çekilişi Güher’in kızı Senem yaptı. Yılbaşı şapkasının içindeki kağıtları iyice karıştırarak birini çekti ve en şanslı kişinin adını bize söyledi. Bu şanslı blog yazarımız Mavi Yelken oldu.

Şapkanın içindeki kağıtlarda Ayna, Ahmet Çeliksüngü, Yağmur Zamanı, Feyhan, Beenmaya, Semra Çürük, Ruksan İldan, Alev Meisel, Elif Yeşil, Ümit Culduz, Güher, İlyas Bayram, Yıldız Demirel, Haluk Seki, Sema Şener, Gülden Işık, Ali Nail, Beran Uzer, M.Talip Girgin, Mavi Yelken, Coşkun Karabulut, Narçiçeği, Ümit Emel, Uğur Yağmur, Serhat, Artist Designer ve Neşe Evrim vardı.

İşte bu şapkadan Mavi Yelken’in ismi çıktı. 15 Nisan 1983 doğumlu bu arkadaşımıza ömür boyu şansın hep yanında olmasını diliyorum. Ve kendisine bu sayfada üç resim seçeneği sunuyorum. Soyut, soyut figüratif ve figüratif resimler bunlar. Bu üç resimden hangisini severek evinin duvarına asmak isterse onu adresine göndereceğim.

Bana yorum ve önermeleriyle dostluklarını, sevgilerini ve katkılarını gösteren diğer arkadaşlarıma da 2009 yılında yeni sürprizler yaratabilmenin ve bu sürprizleri paylaşmanın gayreti içinde olacağımı burada müjdeleyebilirim.

2009 yılının hepimize, insanlığa ve dünyaya sevgi, barış, mutluluk, bereket ve en önemlisi aşk getirmesini diliyorum ve yeni yılınızı bu duygularla kutluyorum.

 
Toplam blog
: 137
: 1054
Kayıt tarihi
: 05.01.07
 
 

1951 İstanbul doğumluyum. Bireysel ve Kurumsal Gelişim Danışmanlığı, Moda Tasarımı ve Marka Danışman..