Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

12 Mayıs '13

 
Kategori
Siyaset
 

Reyhanlı katliamını yapanlardan ikinci adım: Hükumet istifa!

Reyhanlı katliamını yapanlardan ikinci adım: Hükumet istifa!
 

Suriye'nin canisi Esad'ın kanlı ellerini Türkiye uzatmak istediğini, öldürdüğü bebeklerin kanlarını Türkiyeye sıçratmak istediğini zaten biliyoruz.

Bu nedenle Reyhanlı'daki bombalı saldırının Esad'ın katilleri tarafından gerçekleştirildiğine şüphe yok... Suriye uyruklu değilse, Türkiye uyruklu katiller bunlar.

Esad'ların öteden beri terör örgütlerinin hamisi olduğu bilinir. Bekaa vadisinde eğitim görmemiş örgüt yoktur. Esad'lar kirli ve zalim iktidarlarını da ancak "devlet terörü" ile sürdürmüşlerdir.

Suriye'nin başına çöreklenen Esad'lar, Sünni Müslümanları baskı altında tutan Baasçı rejimleriyle aslında devletleşmiş terör örneği veriyorlardı.

Suriyede sıkışan Esad, kanlı ellerini Türkiye uzatmak, Türkiye'yi savaşa sokmak ve bu kargaşadan kendini kurtaracak politika üretmek üzere El-Muhaberat'ı devreye sokmuş durumda.

Ne yazık ki, Türkiye içinde yaşayan ve TC vatandaşı olan bazı gafiller de Esad'ın katliamlarına destek veriyor; bu kanlı elleri sıkıyor ve buradan siyaset devşirmeye çalışıyorlar.

Bu gafiller şimdi de Reyhanlı katliamının ardından "Hükumet istifa" kampanyası başlatmışlar. Bombayı patlatanların umduğu siyasi sonuç da bu olmalı...Hükumeti zorda bırakıp istifaya zorlamak...

Bir çok gafil de bu Esad siyasetine ortak olmuş durumda... Türkiyede hükumet istifa etse ne olacak?... Böyle bir zamanda nasıl bir hükumet kurmayı planlıyorsunuz?...

çimizdeki beyinsizler yüzünden bizi helak eder misin Allahım"

 
Toplam blog
: 1645
: 822
Kayıt tarihi
: 19.01.08
 
 

Edebiyat, kamu yönetimi ve gazetecilik tahsili... 27 yıllık eğitimcilik hayatından sonra emeklili..