Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

22 Mart '16

 
Kategori
TV Programları
 

Reytingi sıkıntılı Kış Güneşi'ne kanal müdahalesi!

Reytingi sıkıntılı Kış Güneşi'ne kanal müdahalesi!
 

Her zaman olduğu gibi reyting sıralamaları yüzünden kaderleri ile oynanan yapımların varlıklarını ve haberlerini görüp duruyoruz. Dizilerimizin ya da programlarımızın reyting sıralamasında aldıkları sonuçların, kaliteden ve amaçtan çok daha önce geldiğine üzülerek şahit oluyoruz. Kanalına ya da içerisinde bulunan isimlere bakılmaksızın yapılan mücadeleler ve müdahaleler yüzünden neyi izleyeceğimizi, kimi tercih edeceğimizi bir türlü belirleyemez olduk.

Hal böyle iken bu tür olayların detaylarının anlatıldığı haberlere çok daha sık şekilde rastlar olduk. Bu tür haberlerin son kurbanı Show TV ekranlarında yayınlanan Kış Güneşi oldu.

Oyuncu kadrosunda Aslı Enver, Şükrü Özyıldız, Başak Parlak, Şenay Gürler, Mahir Günşıray gibi isimlerin olduğu Kış Güneşi dizisinin henüz 4 bölümü yayınlandı. Benim bu yazıyı yazdığım saatlerde 5.bölümünün yayınlanması 3 saatten fazla bir süre kalmıştı.

4 bölümü yayınlanan dizinin oyuncu kadrosu iyi olsa da, hikayesi konusunda çeşitli eleştiriler yapılmıştı. Bu eleştirilerin dışında kanalın beklediği reyting sonuçlarını görememesi ile birlikte dizinin durumu bir anda sıkıntıya girmişti.

Ne yapacağı belli olmayan ve müdahale konusunda en önde gelen kanallardan olan Show TV, bu duruma daha fazla dayanamadı ve önümüzdeki bölümden itibaren dizinin gününün değişmesine karar verdi.

Ranini.tv'nin duyurduğu habere göre ; Kış Güneşi 6.bölümünden itibaren pazar günleri yayınlanacak. Yani bir anlamda diziye son bir şans verildi. Eğer pazar günü de reytinglerde bir artış olmaz ise, Kış Güneşi'nin final haberini yazacağız gibi duruyor.

Kış Güneşi'ne bu son şansını iyi değerlendirmesini tavsiye ederken, Show'a da bol bol sabır diliyorum.

ANIL KOLDAŞ

NOT : Milliyet Blog sayfası içerisinde yazdığım tüm yazılar birebir alınarak ve üstüne saçma başlıklar koyarak başka sitelerde ASLA yayınlanamaz. Aksi takdirde yasal işlem ile karşı karşıya kalmanız muhtemel olacaktır.

 

 

 
Toplam blog
: 670
: 3634
Kayıt tarihi
: 11.02.13
 
 

Balıkesir Üniversitesi Sosyoloji Bölümü mezunuyum. Koyu Fenerbahçeli, Ankara aşığı olup; anlataca..