Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

13 Haziran '10

 
Kategori
Futbol
 

Ricardo Quaresma Beşiktaş'ta!

Ricardo Quaresma Beşiktaş'ta!
 

Quaresma Beşiktaş'ta...


Beşiktaş, dünyaca ünlü futbolcu Ricardo Quaresma'yı renklerine bağlayarak bombayı patlattı...

Beşiktaş resmi web sitesinden duyurulan habere göre İnter'li Ricardo Quaresma artık Kartal. 1983 doğumlu genç yıldız Portekiz Milli takımınının da önemli silahlarından. Sporting Lizbon'da profesyonel futbol kariyerine başlayan Quaresma, bu takımda yaptığı büyük çıkış sonrası kendini dünya devi Barcelona'da bulmuştu. Barcelona'dan Porto'ya transfer olan genç yıldız, son olarak İnter forması giyiyordu.

Son günlerde Schuster'in takıma 34 yaşındaki Guti'yi getireceği söylentileri siyah beyazlı camiada olumsuz bir hava estirmişti. Kariyerinin son demlerini yaşayan futbolcuların son durak olarak gördükleri siyah beyazlı ekibe transferindense daha genç ve gelecek vaat eden futbolcuların alınmasını isteyen Beşiktaş taraftarları Quaresma'nın transferiyle bir hayli mutlu oldu.

Beşiktaş’a başarısızlık abidesi teknik direktör: “Bernd Schuster” (Okumak için tıklayınız…)

Beşiktaş'a transferi resmi olarak açıklanmasından hemen sonra futbolcunun biyografisi ve kariyerinin anlatıldığı elektronik ansiklopedi (wikipedi) rakip takım taraftarlarınca hacklenmiştir. Rakip taraftarların transfere tepkisi de transferin boyutu açısından oldukça manidardır.

Geçtiğimiz yıl yapılan "oldukça yüksek maliyetli" Rodrigo Tabata transferi, Beşiktaş'a bu pozisyonda ilaç olamamış, Tabata belki de yüksek bedelinin vermiş olduğu baskı altında başarılı olamamıştı.

Tüm camiaya hayırlı olsun...

2010-2011 sezonunda tüm maçlar canlı yayınlanacak! (Okumak için tıklayınız…)
 
Toplam blog
: 290
: 2581
Kayıt tarihi
: 15.06.06
 
 

Kimya Yüksek Mühendisi. Sporsever ve edebiyat aşığı. Periyodik tablo, T cetvel..