Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

09 Temmuz '12

 
Kategori
Futbol
 

Rıdvan Dilmen neden korktu?

Rıdvan Dilmen neden korktu?
 

10 Temmuz'da Rize'de düzenlenecek olan 'Spor ve Ahlak' konulu panele konuşmacı olarak katılacak olan Rıdvan Dilmen'in panele katılmaktan vazgeçtiği haberi yayınlandı.

Rıdvan Dilmen havaalanında Trabzonsporlu taraftarlar tarafından protesto edilmekten mi yoksa ortamı germek istemediğinden mi panele katılmaktan vazgeçti bilinmez fakat aldığı bu kararla hakkındaki tüm iddiaları kabul etmiş oldu.

Spor yorumcularının da hakemler gibi tarafsız olması gerektiği kanısındayım. Tabiki takım tutabilirler, bir camiaya bağlı olabilirler, taraftar hatta holigan bile olabilirler. Ancak yaptıkları işin gereği olarak asla hisleriyle hareket etmemelidirler. Aksi halde herkesin sevdiği, beğendiği bir spor yorumcusu olamaz, sadece belli bir kesimin borozancı başı olabilirler. Rıdvan Dilmen şike süreci boyunca tarafsız bir spor yorumcusu olamadı maalesef. Fenerbahçe camiasının adamı, sözcüsü, borozancısı gibi davrandı. Trabzonsporlu taraftarların verdiği bu tepki sonuna kadar haklı bir tepkidir. Bu noktada kendilerini kutluyorum. Saygılar.

 
Toplam blog
: 22
: 984
Kayıt tarihi
: 08.06.12
 
 

1987 Rize Hemşin doğumluyum. KTÜ - Sınıf Öğretmenliği mezunuyum. Halen Rize- Kalkandere'de Sı..