Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

Muğlalıyım. Şeytanköy doğumlu! Turgutreis Lisesi ve Ticaret Lisesinden sonra İzmir'de, Federasyon Bşk.mız SÜLEYMAN GENÇ ve Okul Der. Bşk'mız AYDIN ERTEM'ler döneminde İKTİSADİ VE TİCARİ İLİMLER AKADEMİSİ'nden diploma alacak kadar kader ağ örmeyince, İstanbul'da 4 sene bir pazarlama şirketinde çalıştım. Tüm Türkiye'yi dolaş..

Devamı
 
 

Yazdığım Kategoriler

 
Marmaris'te, oda orkestrası da neymiş?!

Ezgin Hanım, ilginize çok tşk ediyorum.. Artık fiilen gazetecilik yapmıyorum. Vaktimi kitaba ve kitap yazmaya ayırmış durumdayım. Cellek Usta ile yıllar öncesinden tanışırız.. Beni Blok'a teşvik etti. Aslında en büyük gazetecilik yazarlık internette artık.. Sizleri bu yanınızla kutluyorum. Yayınlanmış üç kitabım var. Dördüncüsü hazır sayılır. Beşinci altıncıyla uğraşıyorum. (Kitaplarımdan size gönderebilirim.) Konukseverliğiniz için bir kez daha tşk'ler. NOT ve Özür. Soru ve cevaplarda bir karışıklık oldu. Mesaahlarda geçen her iki dialoğu, mecburen buraya aldım. Yani Sayın Ezginin bu mesajı, mesajı halen mesaj kutumda yayındadır. Kendisine verdiğim cevap da aynı mesaj hanesine yazıldı ama, orada kaldı ve yayına alınmadı. Ben, buraya kopyalamış oldum. Serde acemilik var da biraz.

05 Ağustos 2010 08:36
Marmaris'te, oda orkestrası da neymiş?!

Merhabalar Muzaffer Bey'in bloğundan öğrendim aramıza deneyimli bir gazeteci ve yazar olarak katıldığınızı ve kitap yazmakta olduğunuzu. Hoş geldiniz diyorum. Marmaris bizim yaşantımızda da özel önemi olan bir sahil beldesi. Tekrar hoşgeldiniz. Esenlikler diliyorum. İmza: EZGİ UMUT

05 Ağustos 2010 08:29
 
Toplam blog
: 4
: 435
Kayıt tarihi
: 13.07.10