Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

12 Şubat '13

 
Kategori
Magazin
 

Rihanna, Justin Bieber, David Guetta ve PSY'nin konser ayrıntıları

Rihanna, Justin Bieber, David Guetta ve PSY'nin konser ayrıntıları
 

Mayıs ayında gelen ünlü akımı'na hayranlar şoka girdi. Hangisine gideceklerini karar vermekte zorluk çeken çoğu hayran, genellikle ucuz olanı seçecek gibi görünüyor. 

Youtube'da 'Gangnam Style' adlı şarkı klibiyle bir milyarın üzerine çıkan izlenme sayısı ve dansı, dünyada fenomen olan PSY, 22 Şubat Cuma saat 21:00'da İstanbul Blue Night festivali kapsamında Tepebaşı'nda halka açık olarak konser verecek. Konser ücretsiz olacağı için, Beyoğlu'nun o gün erken saatlerde dolması tahminden ziyade, garanti olacak bir şey.

4 Mayıs 2013 günü ise David Guetta İstanbul Küçükçiftlik park'ta hayranlarıyla beraber olup, onları büyüleyecek remikslerini ve şakılarını çalacak. Bilet fiyatları ise Normal 89 lira'dan başlayıp, sahne önünde ise 215 TL olarak artıyor. Deluxe Lounge seçeneği ise 500 TL. Grup halinde gidecekseniz eğer, 10 kişilik, 4.200 TL'yi gözden çıkartmalısınız.

Hemen ondan iki gün önce, yani  2 Mayıs 2013 günü ise Justin Bieber! İki senedir uğraşan hayranları şimdi ne mutludur ama değil mi? Birinci dönem satışlarının bittiği konser için elinizi çabuk tutup ikinci dönem'e yetişin. Bilet'lerde ki özelliklerden birisi de Justin Bieber ile tanışma ve fotoğraf çektirme. Tabii paranızı hazır ettiniz umarım? Fiyatlar ikinci dönem satışlarının başlamasıyla belli olacaktır...

Ve işte en önemkisi geliyor! Rihanna! 30 Mayıs 2013 Perşembe akşamı İnönü Stadyumu'nda Beşiktaş müziğe doyacak. 250 TL değerinde olan tribün biletleri çoktan bitmiş. Normal en düşük bilet fiyatı 130 TL olan ise çoktan kapış kapış olmuş. Biletler hızla tükeniyor, eğer buraya yazdıktan sonra biterse vallaha suç benim değil, hayranların! :) Diamonds World Tour kapsamında Amerika ve Avrupa turnesi yapacak olan Rihanna, Türkiye'ye gelmek için sabırsızlandığını belirtmişti. Hayranlarından biri olarak bende çok istiyordum, lakin o parayı verecek kadar kendimden geçmedim. 

Tüm dünya starlarını ağırlamaya alışmış oluyoruz böylelikle. Madonna, Jennifer Lopez, Pitbull ve LMFAO gelenler arasındaydı...

 
Toplam blog
: 90
: 2496
Kayıt tarihi
: 03.11.12
 
 

Kafasına takılan her konuyu sonuna kadar araştırmaya üşenmeyen, bildiklerini, öğrendiklerini ve i..