Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

09 Nisan '13

 
Kategori
Magazin
 

Rihanna-Chris Brown ilişkisi tarih mi oldu?

Rihanna-Chris Brown ilişkisi tarih mi oldu?
 

Rihanna-Chris Brown ilişkisinin üzerinde bir kez daha kara bulutlar dolaşıyor. Rapçi Chris Brown'ın Hollywood'da bir partide sarışın bir kadınla görüntülenmesinden sonra Rihanna da sevgilisi olduğu düşünülen bir erkekle maç izlerken objektiflere yansıdı.
Magazin basını 1 haftadan uzun süredir Chris Brown ile Rihanna arasında yeniden başlayan ilişkinin çatırdamasına tanık oluyor. Döverek hastanelik ettiği Rihanna ile yeniden barışan Chris Brown, bir radyo istasyonunun programında, ''Rihanna ile hala beraber misiniz'' sorusuna, ''kısa cevap: hayır'' diye karşılık verdikten sonra sular bir türlü durulmadı. Brown'ın şaka yaptığını söylemesine karşın gözler çiftin üzerine çevrildi.
http://seyircikedi.com/details-yazi-2147/Rihanna+turnede+Chris+guzellerle+partide                     
 
23 yaşındaki Brown, Rihanna'nın yokluğunda Hollywood'da düzenlenen bir partide sarışın bir kadınla samimi şekilde görüntülendi. Bu durum açığa kavuşmadan bu kez Rihanna, Los Angeles Clippers-Los Angeles Lakers basketbol maçına yanında Brown değil bir başka erkekle geldi ve samimiyetleri kare kare basına yansıdı.
 
               
 
Çok neşeli olduğu gözlenen 25 yaşındaki güzel şarkıcı Rihanna, pek de Chris Brown'ı özlemiş gibi görünmüyordu. Hayranlarına ve kameralara el sallayan Rihanna, spor giyimine karşın koyu renkli bir ruj kullanmıştı ve oldukça göz alıcıydı.
Bir sıra arkasında oturan Black Eyed Peas grubunun solisti Will.i.am'ı fark etmeyen Rihanna, onun omzuna dokunmasıyla beraber ünlü şarkıcıyla bir süre sohbet etti.
 
                     
 

Hayranlarıyla da fotoğraflar çektiren Rihanna, güzel bir gün geçirdikten sonra basketbol salonundan yanındaki arkadaşıyla ayrıldı.
 
Toplam blog
: 90
: 2229
Kayıt tarihi
: 05.02.13
 
 

Yaşamın her anına renkli gözlükle bakacak Seyirci Kedimiz... Kimi zaman oyunlarını binbir güçlükl..