Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

30 Mart '13

 
Kategori
Magazin
 

Rihanna terk mi edildi?

Geçtiğimiz günlerde bir radyo röportajında Rihanna için övgü dolu sözler söyleyen sevgilisi rapçı Chris Brown, katıldığı yeni radyo söyleşisinde kafaları karıştırdı.
 
KIIS-FM adlı radyo programında onu dövmesine karşın kendisiyle yeniden barışmayı kabul ettiği için Rihanna'ya minnet borçlu olduğunu dile getiren Brown, birkaç gün sonra Los Angeles'taki Power 106 hip hop istasyonunda söyleşiye katıldı.
 
Bu söyleşi sırasında Chris Brown, ''Hala Rihanna ile beraber misiniz" sorusu üzerine, ''Hayır. İşte size kısa yanıt'' diyerek şaşırttı.
 
 
 
 

 
 
 
Radyo istasyonu haberi duyurdu ve bir de tweet attı. Radyo kanalı, kaydı yapılan bu röportajı ilerki günlerde yayınlayacağını duyururken, tweeti gören hayranları meraklı sorular yöneltti.
 
Chris Brown ile Rihanna'nın bazı hayranları, ''Bu haber doğru mu?'' şeklinde tweetler atınca, radyo istasyonu yetkilileri de, ''Eğer doğru olmasa böyle bir tweet atmazdık'' karşılığını verdi.
 
Bu arada, dün sabah Rihanna, ''Bu çok korkunç'' yazan bir tweet attı ve ayrılıkla ilgili olduğu sanılan bu tweeti kısa süre içinde sildi. Bu durum da ünlü şarkıcının terk edildiği yönündeki haberin doğruluğunu bir bakıma kanıtlamış oldu.
 

 
Toplam blog
: 90
: 2229
Kayıt tarihi
: 05.02.13
 
 

Yaşamın her anına renkli gözlükle bakacak Seyirci Kedimiz... Kimi zaman oyunlarını binbir güçlükl..