Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

02 Eylül '09

 
Kategori
Futbol
 

Rijkaard farki

Rijkaard farki
 

Benim Resmim


Galatasaray oyuna simdiye kadar alisik olmadigi bir duzende basladi. Arda gecen seneki yeri olan solda, Elano ise Arda’nin simdiye kadar oynadigi yer olan forvet arkasindaydi. Orta sahada Ayhan’in yerini Mehmet Topal almisti. Defansta ise Emre Asik Gokhan Zan’in yerine forma giyiyordu. Ilk yari karsilikli ataklarla gecti fakat Galatasaray’in ilk uc mactaki hucum futbolundan eser yoktu. Ozellikle ileri ucta yapilan degisiklikler, Aslan’in hucum gucunu azaltmis gibiydi. Arda yerini yadirgar gibiydi. Elano’da fizik gucu eksikligi hissediliyordu. Mehmet Topal orta alanda Ayhan kadar efektif degildi.

Ikinci yari ayni basladi. Ankaraspor’un tehlikeli birkac kontra ataginda LeFranco kalitesini gosterme sansi buldu. 60. dakikadan sonra ortaya teknik direktor ve kalite farki cikti. Rijkaard teker teker Kewell, Nonda ve Aydin’i oyuna aldi. 3 degisikligin tamami yapildiginda dakikalar 71’i gosteriyordu. Arda alistigi yer olan forvet arkasina gecti. Yorulan Ankaraspor savunmasi arasinda taze kan Kewell, Nonda ve Aydin buyuk tehlikeler olusturdular. Goller de gecikmedi.

Teknik Direktor Rijkaard’in isimlerine bakmadan Elano, Baros ve Keita’yi oyundan cikarabilmesi, ne kadar iyi bir teknik direktor oldugunun; yedek kulubesinden gelen 3 adamin da skora direk etki etmesi, Galatasaray’in kulubesinin ne kadar zengin oldugunun gostergesidir.

Cuneyt Akdemir

 
Toplam blog
: 17
: 402
Kayıt tarihi
: 02.09.09
 
 

1979 yılında İstanbul'da doğdum. Orta Doğu Teknik Üniversitesi Bilgisayar Ogretmenliği bölümünü 2..