Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

23 Aralık '08

 
Kategori
Güncel
 

Riya'dayız

Riya'dayız
 

Riya'dayız...


Hepimizin çoğunlukla ya zaping yaparken öylesine gözünün takıldığı, hiç bize göre olmadığı halde hernasılsa yine hepimizinde her karesi hakkında bilgisi olan yemekteyiz programının en güzel tespitibize;bu tek kelime; RİYA'DAYIZ.

Hem de gözgöre göre, durumun gösterdiğine göre astarı yırtılmış bir toplumun astarı yırtılmış insanları olarak birbirimizin arkasından nasılda rahat konuştuğumuzun, sonrada yüze nasıl güldüğümüzün bir kanıtı...

Hepimiz bu toplumun evlatları olarak ne yazık ki çoğunlukla riya'da olduğumuzdan seyrederken kızıyoruz ancak toplumsal gerçeğimize yaptığı vurguyu da kabullenmeden geçemiyoruz.

Bakın bir başka toplumsal gerçekle daha karşı karşıyayız şu sıralar; riya sonrası edinilen bilgiyle iftira... Sanmıyorum ki kimse kimseye bizim kadar rahat elinde kanıt olmadan ithamlarda bulunsun.

O kadar cengaveriz ki aynı zamanda savunduğumuz savları içine alan partimizle ters düştüğünün farkına bile varmadan, o denli magazinel kullanarak siyaset niyetini koca ülkenin koca cumhurbaşkanına bile gayet cesurca ama kanıtsız isnatlarda bulunabiliyoruz.

Hem riya, hem isnat ama alabildiğine cengaverlik ne nahoş ama ne seyirlik bir üçlü değil mi?

Emine Yetkiner

 
Toplam blog
: 43
: 909
Kayıt tarihi
: 05.09.08
 
 

Yazmak her zaman bir tutkuydu benim için, bu tutku zamanla bildiklerimi paylaşma aracına dönüşmüş ol..