Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

20 Eylül '17

 
Kategori
TV Programları
 

Rıza Kocaoğlu Ay Yapım’ı Kurtardı

Rıza Kocaoğlu Ay Yapım’ı Kurtardı
 

İçerde dizisinin yıl dönümü için Ay Yapım hayranlardan bir sürpriz yapacağını ve sosyal medya hesaplarının takibini istemişti. Fakat final günü sonrası yayınlanan kamera arkası görselleri saat 16:00 da sosyal medyada şirket tarafından yayınlanınca hayranlar ki bütün dünyadan hayranlar hop oturdu hop kalktı. Benim pek onaylamadığım bir biçimde de protesto ettiler. Onaylamıyorum çünkü küfür edeceğimize o bildiriyi görmezden gelmenin daha akıllıca olduğunu düşünüyorum. Zaten amaç reklam yapmak değil miydi, hani reklamın iyisi kötüsü de olmazdı o zaman görmezden gelmek en büyük ceza gibi düşünüyorum.
 
Bu hayran protestosu üzerinden 1 saat geçtikten sonra Rıza Kocaoğlu hesabından Çağatay Ulusoy ile beraber bir set fotoğrafı yayınlayıp, yıl dönümünü kutladı.
 
Rıza Kocaoğlu ?Onaylanmış hesap @RizaKocaoglu  17 sa.17 saat önce
 
İçerde 1. Yıl dönümüymüş alın size #tb öa
 
Ondan tam 1 saat sonra da Çağatay Ulusoy aynı etkinliğe katıldı. Böylece bu paylaşımlara diğer oyuncuların katılması ile Ay Yapımın yapmak istediği ama geciken bir yıldönümü kutlaması sosyal medyada yer buldu.
 
 Peki hayranlar ne yaptı?
 
Aynı günün gecesi 20:00 de bir tag başlattılar. İçerde forever etiketi bütün dünyada ses buldu. Ay Yapımın organizasyonunda problem çıkması bile ses getirdi. Neyse işler toparlandı. Sanırım bu planlı ama gecikmeli bir kutlama oldu. Aslında planlanmış ama an hep birlikte yakalanamamıştı.
 
Neyse geçmiş olsun!
 
Olay çok büyümeden Ay Yapım kutlamayı devam ettirebildi ve hayranları sosyal medyada ses getirdi. Umarım herkes memnun kalmıştır.
 
Hayatta memnun olmanız dileği ile…
 
http://blog.milliyet.com.tr/eceer
 
eceer6@gmail.com
 
https://twitter.com/eceer6
 
https://www.facebook.com/eceeryazilari
 
https://www.facebook.com/dizisin
 
 https://www.facebook.com/EceERFanClub
 
 
 
 
Toplam blog
: 781
: 3899
Kayıt tarihi
: 23.09.12
 
 

16- 06- İstanbul'da doğdum. Tatbiki Güzel Sanatlar Tekstil Ana sanat dalı Moda tasarımı bölümünde..