Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

20 Ağustos '10

 
Kategori
Futbol
 

Robinho Beşiktaş'ta mı?

Robinho Beşiktaş'ta mı?
 

Beşiktaş'ın Guti ve Queresma transferiyle Avrupa'da ses getirdiğini belirten The Guardian, Schuster'in Real Madrid'deyken Robinho'yu göndermek istemediği ama o zamanki başkan Calderon'un bu oyuncuyu gönderdiğini belirtti. 

Gazete, teknik direktör Mancini'nin bütün planlarını Robinho'nun yokluğuna göre yaptığını da yazdı. The Guardian Manchester City'nin Avrupa Ligi'ndeki Timisoara maçında, Robinho'yu bu yüzden oynatmadığını iddia etti. 

Beşiktaş 26 milyon Avroya "Evet" dedi. Ancak Manchster City yöneticilieri Fenerbahçe'nin daha iyi teklif verebileceğini düşünüyor. 

Robinho 26 yaşında, 21 yaşında Real madrid'e gelmiş müthiş bir yetenektir. 2007'den beri Manchester City'de futbol oynuyor. 

Türkiye ligleri tarihinde bu yaşta bu yetenekte bir oyuncu daha önce getirilemedi. Robinho gibi bir futbolcunun Türkiye Ligi'ne gelmesi gerçek bir devrimdir. İnanılmaz bir yetenek olduğundan emin olduğum Robinho Türkiye'de çok başarılı olacağından eminim. Neden? Çünkü Avrupa Klüpleri futbolcuların bireysel yetenekleri konusunda özgür bırakmıyor. Aşırı derecede disipline ediyorlar ve bu nedenle sıradan futbolcu gibi oynamak zorunda kalıyorlar. Oysa Türkiye'de her türlü şov serbest. 

Bir Galatasaraylı olarak diyorum ki: Robinho'yu Türkiye'ye getiren adamdan korkulur. Tebrik ederim.. 

 
Toplam blog
: 105
: 3914
Kayıt tarihi
: 05.11.08
 
 

İ. Ü. İktisat Fakültesi Uluslararası İlişkiler 1989 mezunuyum. 1993'ten beri uluslararası fındık ..