Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

10 Ekim '14

 
Kategori
Alışveriş - Moda
 

Rosie Huntington Whiteley Stili

Rosie Huntington Whiteley'nin sokak stili...

rosie-huntington-whiteleynin-sokak-stili

Victoria’s Secret‘ın modellerinden biri olan Rosie Huntington Whiteley, güzelliğiyle olduğu kadar stiliyle de fark yaratan isimlerden biri.

27 yaşındaki İngiliz model, günlük hayatta oldukça casual bir sokak stiline sahip. Skinny jeanleri, deri pantolonları, oversize parçaları ve biker botları üzerinden çıkarmayan Rosie, bu tercihleriyle rahat ve cool bir tarzı yansıtırken, saç ve makyaj seçimlerinde de doğallıktan vazgeçmiyor.

Geçtiğimiz hafta yine farklı stiliyle kameralara yakalanan Rosie Huntington Whiteley‘nin bu kombinini bugün sizler için incelemek istedim.

Son dönemde çok sık gördüğümüz lacivert-siyah renklerde hazırlanmış kombinlere de örnek teşkil edecek bu görüntüde, ceket ve etek İsabel Marant imzasını taşıyor. Çanta Balmain, biker botlar ise Saint Laurent Koleksiyonu’na ait.

Lacivert, şık bir blazer ceketin siyah, deri bir etekle kombinini hayal etmek oldukça güçken, Rosie bu ahengi tercih ettiği çanta ve botlar ile sağlıyor. Üstelik oldukça da sıradışı bir stile imzasını atıyor.

Şimdi size farklı markaların benzer ürünleriyle buna yakın bir kombin oluşturmaya çalıştım.

Güzel modellerin etkileyici stillerinden ilham alıp, farklı kombinler yaratmak, her zaman alışveriş ettiğimiz markalarla da mümkün. Hadi gelin ürünlere birlikte bakalım.

 

rosie huntington stili

 

Ürün detaylarını merak edenler "Rosie Huntington Whiteley stili"ne tıklayabilir.
Trendler ve farklı stil önerileri için "Pimood"u ziyaret edebilirisiniz.
 
Toplam blog
: 188
: 221
Kayıt tarihi
: 14.04.14
 
 

Ben Pınar. Yıldız Teknik Üniversitesi Jeodezi ve Fotogrametri Mühendisliği bölümünü bitirdikten s..