Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

23 Aralık '11

 
Kategori
Siyaset
 

Rota: Türkiye'yi yok etmek

Rota: Türkiye'yi yok etmek
 

PARÇALAMAK İÇİN TARİHİYLE YÜZLEŞECEK BAŞKA BİRİLERİNİ BULUN!

Ülkemizde 2 hafta boyunca bir "Dersim Katliamı" haberlerde, basında ve tüm kulislerde esti durdu. Hatta Başbakan "Sözde Özürünü" bile diledi.

Peki Dersim neden gündeme alındı bunu hiç düşündünüz mü ??

ÖZÜR’ler ve ‘tarihiyle yüzleşme’ topraklarımıza el konulması için hazırladıkları senaryonun giriş bölümünde yer alıyor!

19 aralıkta Los Angeles federal mahkemesinde Türkiye aleyhine açılmış iki dava görüldü! ne davası der gibisiniz ?? Gündemi o kadar hızlı değiştiriyorlar ki, geçen sene açılan bu davayı hatırlamamak çok doğal. 2 davanın içeriğine dikkatinizi verin şimdi;

Geçen yıl 1915’de Ermeni mülklerine el konduğu iddiasıyla açılan davalarda, Türkiye’den TOPRAK ve TAZMİNAT talebi yenilenecek. Kıbrıs’da oynanan senaryo aynen tekrar edilecek...

Los Angeles federal mahkemesinde, "özür diliyorsunuz, topraklarımızı geri verin" de denecek. Talep ettikleri topraklar: Adana İNCİRLİK civarı! Amerikan üssünün kapladığı alanın tamamı!

2. Dava: TC merkez bankası ve TC Ziraat Bankası aleyhine açılmıştı. O da 19 Aralıkta yeniden görüşülecek... Mahkeme, Ermeni taleplerini haklı bulursa, Türk bankalarının Amerika'daki varlıklarından, bu tazminat miktarına el koyabilir ve bu parayı mülkü gaspedilmiş Ermeni ailelere verebilir! Avrupa Konseyi üyesi olan Türkiye AİHM kararlarını uygulamak zorunda kalacak... Ermeni soykırımı inkar yasası iyice pişirilerek Türkiyenin önüne konacak!

Batı batarken tüm kartlarını ortaya serdi..

Dışardan Türkiye KUŞATILIRKEN, içerdeki işbirlikçiler ‘tarihle yüzleşme’ senaryosunun baş aktörleri…

Kendini bilmez kimi zevatlar başbakanın Dersim ÖZÜRÜ’nün 'imajımızı' düzelttiğini söylemişti!!

Bu milletin imaj tazelemekle geçirecek zamanı yok, gün birlik olma zamanıdır tüm dış ve iç tehlikelere karşı...

Sayın Başbakan! durmadan toplumu ayrıştırırak yok Aleviler için özür dilersiniz, yok kürtlerin hakkı verilsin dersiniz. Yapmak istediğiniz çok açık, bizi ayrıştırıp parçalamak istiyorsunuz, bu milletin hepsi uyumuyor!!

Bu olaylara dış güçlerin işbirlikçisi olarak sen de oku! :

Burası kanla yıkanmış ve tarihinin her anıyla kucaklaşmış, tüm bedelleri ödemiş bir milletin toprağı.. Gidin İsveç’de soykırımdan kurtulabilen birkaç Lapon yaşıyorsa Laponla yüzleşin, Amerika Dakota'da yaşayan kızılderililerle yüzleşin, Fransa'da Cezayirlilerle yüzleşin, Afrika'da tüm soyları kıranlarla yüzleşin.. Kıbrıs’ta Kerkük’de Diyala’da, Filistin’de, Balkanlar’da , toplu mezarların önünde naralar atanlarla yüzleşin! Daha saymamı istermisiniz! Özür diletin onlara sıkıysa! ‘Tarihinizle yüzleşin!' deyin cesaretiniz varsa!!

Biz tarihimizle yüzleşmekten korkmayan bir milletiz !!

Sizler gidin kendi geçmişinizle yüzleşin ve ELİNİZİ ARTIK ÜLKEMİZDEN ÇEKİN!

 
Toplam blog
: 66
: 2377
Kayıt tarihi
: 20.12.11
 
 

Doğum Yeri: Adana-Saimbeyli 1975, Yaşadığı İl: Ankara, İlgi Alanı: Ankara Gündemi ..