Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

03 Mayıs '08

 
Kategori
Ben Bildiriyorum
 

RTÜK uyuyor mu? Fenomen uyumuyor.

Okültizm, parapsikoloji, paranormal, telepati, telekinezi, metapsişizm gibi kavramları şurdan burdan duymuşuzdur.

Bilimsel kavramlar gibi görünmesine rağmen, tam tersine bilime aykırıdırlar. Herhangi bir bilimsel bulguya dayanmazlar. Tıpkı, ufocuların "uzaylılar var, gelip gidiyorlar, dünyada yaşıyorlar" demeleri gibi, uydurmadır.

Sinan Çetin'in yaptığı FENOMEN adlı programda hala, kim olduğu belirsiz bazı kişiler, insan üstü yetenekleri olan insanlar diye lanse edilerek, bu kişilerin numaralarının bir yetenek gibi topluma sunulduğunu görüyoruz.

RTÜK'ün işi nedir? Orada bunu algılayacak düzeyde bilimden nasibini almış kimse yok mu? Kardeşim, başkasının zihnini okuma denen telepati, kaşığı eğme gibi tele kinetik numaralar bilim dışıdır. Bilimin kabul etmediği bir konuyu, üç beş prodüktör nasıl gerçekmiş gibi sunabilir, bu hakkı onlara kim veriyor, nasıl verilebilir? Bu toplumsal bir suçtur çünkü, bu konularda bilgisi olmayan insanlar bunu gerçek sanabilir. Genç insanlar bunu gerçek sanabilirler. Bu aldatmacadır, kandırmacadır.

Buradan RTÜK'çülüre sesleniyorum. Bilmiyorsanız, bir üniversiteden bilgi alın. Aldığınız bilgiye göre bu konular bilimdışı ise, mutlaka programa, bununla ilgili bir uyarı yapmalarını sağlatın.

İnsanlarınızın ruhuna yapışmış keneler var. Öldürmeden çıkartınız.







 
Toplam blog
: 467
: 1012
Kayıt tarihi
: 21.10.07
 
 

Ankara'da yaşıyorum. Çeşitli güncel konularda, zaman zaman "Neden olaya böyle bakılmıyor?" diye düş..