Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

24 Aralık '11

 
Kategori
Futbol
 

Ruh çağırma ve Şampiyonluk Kupası ruhu(!) nerede?

Ruh çağırma ve Şampiyonluk Kupası ruhu(!) nerede?
 

ERMAN HOCADAN YARDIM ALDINIZ MI?


Şampiyonluk kupası hayali ile yola çıkanlar, şampiyonluk kupasının ‘ruhu’yla yetinmek zorunda kaldılar!

Nasıl mı oluyor?

Sahaya çıkıyorsun, bir türlü rakibini alt edemiyorsun!

Her seferinde elin boş kalıyor!

Sonra; sahada kazanamadığını gürültü, patırtı çıkararak masa başında almaya çalışıyorsun!

O da olmayınca, bu kez “Ruh Çağırma” seansları düzenleyip, gördüğün hayali gerçek sanarak, kupanın ruhu(!) geldi diye basına açıklama yapıyorsun.

Ne diyelim; sahada kazanamayıp, masa başında kazanmaya çalışanlar, maalesef şampiyonluk kupasının ruhu ile idare etmek zorunda kalacaklar.

Geçenlerde Trabzon’a giden arkadaşım, şehrin değişik yerlerinde Trabzonsporlu yöneticilerin katıldığı “Ruh Çağırma” seanslarının düzenlendiğini, en kalabalık yerlerin Maraş caddesi, Tanjant köprüsü, Boztepe ve Belediye önü olduğunu söyledi.

Şampiyonluk Kupası’nın ruhunu görüp görmediğini sordum(!)Arkadaşım, her hangi bir kupa görmediğini söyledi.

Demek ki; Sadri Şener ve arkadaşlarının “Ruh Çağırma” seansları, sonradan işe yaramış(!) ve Şampiyonluk Kupası’nın ruhu(!) Trabzon semalarında görünmüş.

Geçenlerde Fenerbahçeli yönetici Ali Koç bir açıklama yaparak, Şampiyonluk Kupasını çok isteyen Trabzonsporlulara bir çağrıda bulundu. Ve Şampiyonluk Kupasının Fenerbahçe müzesinde olduğunu, kupayı almak için Sadri Şener ‘in müzeye gelmesi gerektiğini, ancak Sadri Şener’in ‘spor tesislerine giriş yasağı’ olduğundan, müzeye gelemediğini, bu nedenle kupanın ruhu(!) ile yetinmek zorunda kaldığını söyledi(!)

Kendilerini pür-ü pak ilan edenler, ne kadar basit şekilde karşıyı suçlayabiliyorlar. Size ‘spor tesislerine girme yasağı’ niye konuldu?

Siz suçsuzsunuz, Fenerbahçeli yöneticiler suçlu öyle mi?

Haydi canım sende!..

Neyse biz gelelim “Ruh Çağırma” seanslarına…

Trabzonsporlu yöneticiler bu işi çok güzel yapıyorlar!

Ülkemizin içinde bulunduğu durumu göz önüne alarak, ‘Yurtta Sulh Cihanda Sulh’ diyen Atatürk ve arkadaşlarının ruhunu bir çağırsalar da, ülkemizin bu günkü sorunlarına bir çözüm bulsalar(!) ne kadar güzel olur değil mi?

Neyse; futbolumuz üzerinde dolaşan kara bulutlar, Galatasaray’ın ilk yarıyı lider bitirmesi ile dağıldı ve futbolumuzun marka değeri ve kalitesi yükseldi.

İnşallah, şampiyonluk hayali ile yanıp tutuşan Trabzonsporlular, bugün şampiyonluk kupasının ruhu(!)yla idare ederken, bir gün masa başından sahalara inerler ve orada kupayı kazanırlar!

Böyle giderler ve şampiyonluk kupası ruhu ile idare ederlerse, teneke(!)dedikleri gerçek kupa hayalleri suya düşecek! 

 
Toplam blog
: 3842
: 3093
Kayıt tarihi
: 23.03.08
 
 

Antalya'da 1956 yılında doğdum. Emekliyim, Üniversite mezunuyum. Evliyim, bir oğlum var Mimar. Gü..