Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

06 Kasım '06

 
Kategori
Kitap
 

Ruhsal astroloji

Ruhsal astroloji
 

Akaşa Yayınları /Jan Spiller... Geçen yıl satın alıp kütüphanemin karmaşası arasında maalesef ki, unuttuğum bir kitabı, dün yaptığım derleme toplama işleri esnasında tekrar keşfettim. Ve o andan beri büyük bir heyecan içerisinde başımı kitaptan kaldırmadan okuyorum.

Doğum tarihinize göre bulunduğunuz grubu tespit edip, hayatta deneyimlemeniz gereken, ihtiyacınız olan ne var ne yoksa bunları karşılama modellerinizle ilgili bir kitap bu aslında. İşin ilginç olan kısmıysa; bunu yaparken doğum tarihinin aslında her şeyi ne kadar da önceden, neredeyse değişmez bir biçimde belirlediği gerçeği ile yüzleşiyorsunuz. Tabi bu da bir teori.

Sadece ben değil yakın çevremde de, kim varsa onlar içinde, bir nevi çoklu kontrol yöntemi uygulamak adına kitabın bu bölümlerini defalarca okudum. Ve inanaın bir defa dahi şaşmadı. Zorlandığınız ya da kolaylıkla başardığınız ama tamamını hayatınıza aldığınız bir çok özelliğinizi açıkca maddeler halinde tanımlıyor. Bununla da kalmayıp, detaylandırıyor. Bu konulardaki eğilimlerinizin bu kadar belirleyici şekilde doğum tarihinize bağlı olması teorisi ise, ilk başta biraz ürkütücü ve inanalısa gelmeyebiliyor. Fakat kitabı okumaya devam ettiğinizde, bir yandan tıkandığınız noktalarda önünüze açıkca sıralandığında ve çözüm yolları da hap şeklinde sunulduğunda içinize biraz da olsa su serpiliyor.

Galiba okumaya devam ederken eni sonu "biz gerçekten, buralarda Matrix de olabilir miyiz?" sorusunu sormaya başlayacağım... Tavsiye ederim.

Sevgi ve ışıkla Ayna

 
Toplam blog
: 268
: 1969
Kayıt tarihi
: 15.09.06
 
 

Var olan her oluş ve bozuluş hakkında gözlem, tahlil ve sonuca varma sürecindeki yolculuğumu, siz..