Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

05 Kasım '07

 
Kategori
Felsefe
 

Ruhsal yoldakiler nerede hata yapıyor - 1

Bu gün dünyanın geldiği konum Kali Yuganın gereğidir, Agarta misyonuna karşı, samballanın öne çıkıp, görev yaptığı bir dönemde yaşıyoruz. Bu dönem hint kutsal kayıtlarındada ayrıntılı anlatılır.

http://tr.wikipedia.org/wiki/Kali_Yuga

http://www.neo-vedanta-ve-
vivekananda.agniyuga.com/NVeV_VEDALAR_VE_NEOVEDANTA.asp

http://www.hermetics.org/devinim.html

http://www.sonsuzlukotesi.com/portal/index.php?
option=com_content&task=view&id=186&Itemid=42

http://putperest.blogspot.com/2006_07_01_archive.html

vs vs. yüzlerce bilgi netten bulunabilir. Aslolan Kali Yuga devrinde yaşadığımız, ve bedenlerimizin ve beynimizin bu çağın koşullarına uyum içinde olduğudur. Alt benliklerimizin ön planda olduğu, ve insanın unutma sürecinin en son zamanlarıdır bu zamanlar. Öyleki tamamen bataktadır, ruhsal olanla tüm ilişkisi kesiktir, tanrı diye bir kavramı sahiplensede, onu belirli bir yere oturtamaz, bu yüzden onu istediği gibi kullanır, alt benliğinin ona yaptırdığı herşeyi tanrıya onaylatır. Çünkü Tanrıyı kendinden ayrı görür, ve içindeki bütün kötülüklerin ön planda olduğu bu çağda, yaptığı her kötülüğü, kötülük olarak kabul edemediğinden, bunu olması gereken, olarak kabul eder, kendini haklı bulur, ve Tanrısınada onaylatır. Din
adına masumların üzerine bomba atmak bile, nihayetinde tanrının emridir. Vicdanı rahattır, çünkü tanrı yolunda savaşmaktadır, ve bu savaşta bazılarınında ölmesi kaçınılmazdır, ve ona verilmiş bir haktır.

Kali Yuga döneminde tamamen batağa batmış olan insan, en kutsal metinleri böyle yorumlamaktadır, ve bugün kutsal metinler tamamen unutulmuş ve kutsal metinler diye bu yorumlar din halini almıştır.

Dünyadaki istisnasız bütün dinlerin uygulamsında, dinlerin amacıyla ilgisiz bir sapma söz konusudur. Artık bügünkü dinler, onları getiren peygamberlerin bile tanıyamıyacağı haldedirler. Kuranda insanın bu düşüşü şöyle anlatılmaktadır:

95-TİN
1 - Tîn'e ve Zeytun'a,

2 - Sina dağına

3 - Ve bu güvenli beldeye andolsun ki,

4 - Biz insanı en güzel biçimde yarattık.

5 - Sonra da çevirdik aşağıların aşağısına attık.

Yani insanın bu düşüşü ilahi bir planın sonucudur, ve hepimizin beyinleri (bilgisayar programları) bu devre göre ayarlıdır.

Devam edecek...

 
Toplam blog
: 3
: 819
Kayıt tarihi
: 12.08.06
 
 

Turizmle uğraşıyorum, uzun zamandır ruhsal konulara ilgi duyarım, son bir kaç yıldır bu konuda ve öz..