Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

16 Şubat '16

 
Kategori
Kişisel Gelişim
 

Ruhunu temizleme esması

Ruhunu temizleme esması
 

Sen kendinin ilacısın.


“Bir şeyi kırk kere söylersen olur “ derler büyüklerimiz, en azından hayatınız içerisinden bir kez dahi de olsa ya duymuş ya da kendinize söylendiğini işitmişsinizdir. Durup düşündüğünde insan bir an, bunca zaman bize söylemlerin etkisini ve istemenin esrarını bize haykırırcasına “Dua edin, dua Allaha yakarış değil sadece, hikmetin ondan olduğunu biliştir” cümlesinin etkisini ruhumuza işliyor.  Hiç fark ettiniz mi bilmem, ne hassas yapılardır anahtarlar ve anahtar delikleri, bazen çocukluğumuza hizmet eder gizemli gelen kapalı kapıların ardındakini öğrenme isteğine, kimi zaman en güzel masallar o anahtar deliğinden içeri süzülerek başlar harikalar diyarına girer gibi. Öyle güzel bir yapı mı olur, bir diş fazla olsa size açılmaz o kapılar, bir iş eksik olsa yine sonuç aynıdır. Ve bir bakarsınız ki tam denk geldiğinde, yapısı yapısına uyduğunda bir anda hizmete sunar kendini o kilitli kapılar, sonuna kadar açılıverir. Teslim olur birden size, hiçbir şey gizlemiyorum der sonuna dek size açılan kapılar. İşte sonrasında keşfedilen en güzel feyizleriyle birlikte 99 isminin güzelliğiyle insanlığın hizmetine sunulan esmalar.

Her birinin bir sırrı, her söylemin bir hesabı, her hesabın da kapıları sonuna dek açan bir hizmeti var bu âlemde.  İnsanlarının hizmetine sunulan bu esmaların öyle bir yapısı var ki her biri bir anahtar ve birbirine uymayan yapısıyla açtığı her kapıda sizin için hayatınızı kolaylaştıracak hassas noktalar var. Bu noktaları görebilmenin en başlangıç noktası, ruhunuza işleyen bir inanç ile hareket etmekten geçiyor.  Bilinçaltında başlayan her fikrin frekansıyla hayatınıza çekmenin enerjisi, hayatınızı değiştirmenin bir yolunu size sunarken, bir dileğin ve isteğin gerçekleşmesini hızlandırılmasını sağlamak için en uygun esmayı bir anahtar niyetine kullanmak, süreci hızlandıracak belki de hayatınız içerisindeki damar tıkanıklığını açacaktır.

İnsanların temizlik noktasında ruhunu kozmik kirlerden temizlemeye başlamasının en güzel anahtarı yine yüce Yaratıcının 99 isminden geçiyor. Bu öyle bir etkiye sahip bir anahtar ki kâinatın en güzel meyvelerinin tadını sizin hayatınıza leziz bir nimet olarak sunmaya hazır bir durumdayken bizler sadece izlemekle kalıyoruz bazen. Bilenlerimiz bile bu gizli ve kolay kapıdan geçmeye üşeniyoruz. Şeytan her türlü vesvesesiyle bizleri ele geçirmeye yemin etmiş, hele ki bu zamanda düşünün şeytanın uğraşmakla vakit kaybedecek vakti yokmuş gibi, artık sefasını sürercesine insanoğlunun haline bakıp gülerken, bizler zırhlarımızı giyinip yol alamıyoruz. Sabah ve akşam arasındaki zırh belli ki üçer kez okunan nas, felak, ayatel kürsi bizi aslında örnek olan Efendimizin uyguladığı bir yöntem olmakla faydası yeterli bir koruma kalkanı aslında. Kaç dakikanızı alır bunlar bir düşünün?

Kötü düşüncenin tohumlarını ekerken şeytan denilen yaratık, size beyninize ve kalbinize attığı tohumla birlikte hayatınızın içerisine binlerce olumsuz ifadeleri çekmenize sebep oluyor. Hâlbuki en sırlı haliyle bir “Nur” esmasında gizli insanın ruhunu temizleme sırrı. Hayata başlarken aldığınız en kısa mesafe de bile, yürüyüş mesafesinde bile hayatınızın esmasını bulduğunuzda sizin için sunulan kolaylıkları yaşamaya başlayacaksınız.

 Değişimleri görünce huzurunuzun kalitesi yükselecek ve batılı kaynaklardan gelen o yirmi bir gün etkisinin aslında bu kadar kısa olmadığını göreceksiniz. Bir âlime bu 21 günü danıştığımda bana söylediği ancak şu idi; “Yüce kitabımıza baktığımızda 4 rakamıyla başlayan döngünün sırrı, hayatımıza 40 rakamına kadar ulaşan bir başlangıcı vardır.” Bir arkadaşım bu rakamlar üzerine öyle bir araştırma yapmış ve bilgilerini benimle paylaşmıştı, 4 ve 40 rakamı üzerine yaptığı araştırmaların sonunda kendi kendime durup söylediğim tek cümleydi “Bu âlemde yaratılmış hiçbir şey bir toplu iğne başı kadar zerre boş değil!”

Çekim yasasına göre hayatın her yaratılan nesnenin bir enerjisi var elbet, bir nurdan yaratılmışız ki bu nurun enerjisi elbet hayatımıza yansıyıp, kendi frekansımızla bizi bu yaşama adapte ederken, adım attığımız alanlarla birlikte girip çıktığımız ortamların enerjisinin etkisi hayatımızı bazen agresifleştirip, bazen hiç ummadığımız bir alan içerisinde huzur bulmamıza sebep oluyor. İçinizin açılmasına sebep olan duaların frekansının yüksek olması bu yüzdendir.

Ben en çok duaların etkisinin nazar olduğumuzda birilerine gidip, nefesi kuvvetli diye nitelendirilen, Rabbimin ruh olarak sevdiği kullarının yanına gittiğimizde, üzerimizdeki ağırlığı almalarını çok severim. Öyle bir enerji akımıdır ki o kendilerini adeta feda ederler karşısındaki kulun iyiliği için, esnemekten helak olur, gözlerinden yaş gelir ve bir kulunun sıkıntısını gidermeye çalıştığı için de Rabbim o kulunu her türlü kötü düşünceden, enerjiden ve yarattıklarının ona zarar vermesinden korur. Hayatımızdaki böyle insanların kıymetini bilmek lazım aslında. En güzel şifayı anlamlandıran haldir “ El Fatıma annemizin elidir”

Önce kendinizi kozmik temizliğe başlamanız için niyetler her şeyin üstündedir bunun bilincinde olarak, Estağfurullah ile başlayan bir başlangıç yaparak, “Ya Nur” ile kalbinizi ve ruhunuzu temizlemeye başladığınızda, araştırmaya da gideceksiniz elbet, araştırınız ki öğrenmenin kapıları, ilmin enerjisi size açılsın. Klasik bir yaşam içerisinde alalade yaşamaktansa, bir harf dahi yenilikle hayatınıza canlılık katın ki, sizin dilek döngünüz size huzur versin.

Öyle basit bir çalışmayla başlıyoruz ki, gün içerisinde attığınız her adımda beklemiyoruz bu çalışmayı ki bunu yapmamız imkânsız gibi gözüküyor.  Kendinize öncelikle hedef bir mekân, bir alan belirleyin. Örneğin evinizden çarşı merkezine kadar attığınız her adım “Ya Nur” ile taçlandırdığınızda içinizdeki ferahlığın hayatınıza bir süre sonra yansıdığını göreceksiniz. Size ne engel ki bunu hayatınıza düşünce olarak yerleştirmekte, elbette şu bir gerçek sizler kendi ruhunuza müdahale etmek fikrinde bile bir engel koyduğunuzda engellerin çoğaldığını göreceksiniz. O nedenle öncelikle düşüncelerinizi temizleyerek, engelleri ortadan kaldırmalı ve ruhu temizleme esmasının işlerliğini hayatınıza yansıtmalısınız. Unutmayın hayallerinizin temeli beyninizde, ruhunuzun inşası kalbinizde başlar.

Tüm kirlerin, kirli enerjilerin, sizi yoran fikirlerle insanların hayatınızdan temizlenmesi dileklerimle

BAKİ EVKARALI

http://www.facebook.com/yazarbakican

İyilik Hareketi Resmi sitesi

http://www.facebook.com/bakican

 

 

 
Toplam blog
: 121
: 758
Kayıt tarihi
: 13.03.14
 
 

1979 yılında Denizli'de doğdu. İlk, orta ve lise eğitimini Serinhisar ilçesinde tamamladıktan son..