Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

14 Ağustos '18

 
Kategori
Spor
 

Rui Vitoria Takımını Anlattı ; Slimani Keşke Bu Akşam Sahada Olsaydı...

Benfica teknik direktörü Rui Vitoria 'yı dinliyorum. Elindeki kadrodan en iyisini çıkarma arayışında,Bunun için de hem alternatifi bol hem de rakibini gerçekten iyi tanıyor. Kendi sahalarında ki ilk maçta hücuma çıkarken yaptıkları bir kaç basit hata hariç hem tempoyu ayarlayan hem de oyunu yönlendiren taraf onlardı.

Fenerbahçe kötü mü oynadı. ? Hayır aksine oyunu zaman zaman dengeleyen hatta bir kaç iyi fırsat ta yakalayan bir futbol anlayışları vardı.

Cocu'nun elinde Slimani o akşam olsaydı skor çok daha farklı olabilirdi.Slimani rakip savunmaları yoran bir oyuncu. Top taşıyabildiği kadar ,rakibi sürüklerken  skora da gidebilen bir golcü. Fenerbahçe o gün savunma ağırlıklı oynadı ve çok net gol pozisyonlarından da uzaktı.. Ancak avantajlı bir skor elde etti.

Ben Fenerbahçe 'nin Benfica gibi takımlara karşı ofans ağırlıklı oynamasını isterim. Rakip kalite ve diğer faktörler açısından Fenerbahçe den  üstün değil.

Son olarak Victoria Guimares karşısında 2 gol yeseler de yine kanatlardan çok çalıştılar. Gedson ve Pizzi işbirliği Guimares 'in galibiyet umutlarını söndürdü.

Bugün yine Cocu Benfica karşısında ki kadrodan en fazla 1 ya da 2 değişiklik yapar. Ancak Jonas 'ın sahada olma ihtimaline karşı Fenerbahçe ortasahasının çok güçlü durması gerek..

Bugün Fenerbahçe en çok gol bulmakta zorlanıcak. Ayew 'in oynamasını diliyoruz ama yanında Keşke Slimani sahada olsaydı.

 
Toplam blog
: 383
: 900
Kayıt tarihi
: 24.12.10
 
 

..... ..