Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

17 Şubat '07

 
Kategori
Mizah
 

Rumuz: goncagül

Rumuz: goncagül
 

Evet, kızımıza bir eş arıyoruz. Sesiz, sakin ve uyumlu bir birlikteliği bu değerli Blog'ta aramamızın geçerli sebepleri var. Damadımızın ebeveynleriyle önceden konuşup anlaşmak istiyoruz. Değerli Blog sakinlerinin ve editörlerimizin anlayış gösterceklerinden kuşkumuz yok.

Açıkça belirtelim ki, her türlü masraf tarafımızdan karşılanacaktır. Kızımızın Alman pasaportu olduğundan, damadımızın oturma müsadesi sorun olmayacaktır. Damadımızın vize işlemleri de bize aittir (konsoloslukta adamımız var). Yeter ki müstakbel damadımızın resmi makamlarca onaylanmış bir aşı karnesi olsun.

Kızımızın özelliklerine gelince... Kendisi bu yıl 5 yaşına bastı. Evde kalmış sayılmaz yani... Kızımızı bu güne kadar ne Buldoklar, ne Pitbulllar, ne Kangallar istedi ama biz vermedik. Kibardır kızımız, narin ruhludur.

Kendisini biraz özgür yetiştirdiğimizden otur, kalk, patini ver, televizyonu yalayıp durma, terliklerimi rahat bırak, gibi komutları pek dinlemez ama tuvalet ihtiyacı geldiğinde uzun uzun uluyarak bizi uyarır.

Berlin sokaklarında ve parklarında çıktığımız uzun gezintilerde kuyruğuna mukayyet olur. Yolda karşılaştığımız diğer köpeklerle laubali olmaz ve onlara yüz vermez.

Kendisini İngiliz kanı taşıyan asil bir av köpeği sanıyor ama biz onu İzmir'den getirdik, kaçak olarak! Belediye tarafın-dan "katledilen" bir sokak köpeğinin sağ kalmayı başarmış son yavrusuydu.

Evet efendim, kızı bin kişi ister ama bir kişi alır. Benzer özellikteki "kuçukuçu"lara sahip olanlarla görüşmeye hazırız. Bu izdivaçtan meydana gelecek veletlerden birini (sadece birini) damat evine verebiliriz.

Başlık falan istemiyoruz ama, "yüz görümlüğü" olarak kaliteli bir tasmaya da hayır demeyiz.

Not: Resimli başvurular tercih sebebidir...

Önemli Not : Resimler aynen geri iade edilecektir.

Daha da Önemli Not: Mahalledeki başıboş itlerden kurtulmak için başvuranların talepleri dikkate alınmayacaktır.

 
Toplam blog
: 312
: 1658
Kayıt tarihi
: 10.02.07
 
 

Önceleri konuşurdu insanlar, "yazmak", sonraların işi... Duygu ve düşüncelerimizin yanı sıra gözl..