Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

10 Mayıs '09

 
Kategori
Dünya
 

Rus kadınları neden güzel oluyor?...

Rus kadınları neden güzel oluyor?...
 

Rus kadınlar için neler söylenmiyor neler…

En son Plastik Cerrah Prof. Dr. Ali Gürlek söylüyor.

Ne mi söylüyor?

Kadınların yüz ve vücut güzelliği, doğduğu ve yaşadığı coğrafyaya bağlı olarak ortak ya da farklı özellikler gösteriyormuş.

Plastik Cerrah Prof. Dr. Ali Gürlek başka ne diyormuş?

Dünyanın en beğenilen ırkının Slav ırkı olduğunu, en çok beğenilen modellerin ve dünyanın en seksi kadınlarının hep bu ırktan olduğunu vurguluyormuş.

Ondan bizimkiler, illa da Rus kadınlarını boşuna demiyor ha… Çirkin Rus kadını yoktur, az votka vardır özdeyişi boşa söylenmemiş…

Niye böyle oluyormuş?

Slav ırkından olanların genetik olarak karışımları azmış. Beslenme, spor, kişisel bakım ve yaşam alışkanlıkları da daha estetik bir görünüme sahip olmalarına yardım etmekteymiş. Güneş ışığı ve iklimde, bu ırkın güzelliğinde etkili bir rol oynamaktaymış.

Vay be! Türk Kadınlarının genetik karışımı çok mudur acaba?

Slav ırkından olan Rus kadınlarının temel özellikleri neymiş?

Rus Kadınların bacakları, yüzleri, memeleri ve genel olarak vücut orantıları çok düzgünmüş. Birinci ve İkinci Dünya Savaşı dönemlerinde, Rusya’da erkek nüfusu epeyce azalmış. Erkek sayısının az, kadın sayısının ise fazla olması nedeniyle, Rus kadınların güzelleşmeye büyük önem verdiği de söyleniyormuş.

Demek ki internette ciddi bir Rus gelin sektörü boşuna oluşmamış. Yalnızca Avustralya'da Ruslarla evlenen erkeklerin sayısı 1 yıl içinde 7 katına niye çıkmış acaba? Ünlü aktör ve yönetmen Mel Gibson, 18 yaşında bir Rus kızıyla 40 yıllık evliliğini niye bitirmiş acaba?…

Yahu bizde o kadar savaşa girdik ama demek ki erkeklerin nüfusu azalmamış. Kadın erkek sayısı eşitmiş. Ondan dolayıdır ki Türk kadınları da güzelleşmeye önem vermezmiş…:::)))

Neyse konuyu daha fazla deşelemeden ve kadınlardan itiraz almadan kaçayım.

Saygı ve sevgilerimle…

Ömer Özdamar/10 Mayıs 2009

 
Toplam blog
: 689
: 2433
Kayıt tarihi
: 17.01.07
 
 

 2007 yılından beri Milliyet Blog'da yazarım. 2009 yılında 'Normal Ötesi Aşk' ve 'Normal Ötesi Aş..