Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

08 Kasım '17

 
Kategori
Magazin
 

Rus Kızları; "Votka Kadar Aziz, Petrol Gibi Lüzumlu, Silah Gibi Çarpıcı ve Kumru Gibi Sokulgan"

Rus Kızları; "Votka Kadar Aziz, Petrol Gibi Lüzumlu, Silah Gibi Çarpıcı ve Kumru Gibi Sokulgan"
 

 

 

Rus ve Ukraynalılardan söz açılsa, aklımıza hep “Bu kızların güzelliği nereden geliyor?” diye sorarız. Kendileriyle karşılaşınca da suspus  olur, bu güzellik nereden gelir diye de soramayız.

Süper yüzleri, süper tenleri var onların. Üstelik de pürüzsüz Her bir sanki “ Barbie Bebek”

Biz böyle diyoruz ta, ortaya kaynaşmalar, sızlaşmalar dökülüverir hemen. “Türkiye’de bu kızlardan niye yok? Biz mecbur muyuz  kıllı, çapaklı, tipsiz kızlarla yaşamağa?”

Görüyorsunuz ya ! İçimizde ne kadar yüzlü yüzsüzler var. Demek lazım ona: “ Ne kadar da yüzlüsünüz ya !  Bizim erkekler kıllı, geri kafalı” derse? Hoşunuza gider mi?

Görüntünün olası içeriği: 1 kişi, yazı

DÜNKÜ TYZIMIZIN KUPÜRÜ. SAĞ ÜST KÖŞEDE 3077 OLAN BU RAKAM, YAZININ YAYINA VERİLDİ ŞU ANLARDA 3500 E ÇIKTI. DAHA 24 SAAT BİLE GEÇMEDEN.

       Hatırlar mısınız Karadeniz’de Rusların turistik Soçi’sinden de, Karadeniz’e tatile gelen Rus ve Ukraynalı kızları… Karadenizliler onlara isim takmıştı: “ Nataşa ” Onlar da illet oldukları bu lafa şarkı bestelemişler “ Sensiz Nataşa” diye cevap veriyorlardı kendilerine laf atanlara.

Görüntünün olası içeriği: 1 kişi, gülümsüyor, yakın çekim

Nedir onları bu hallere koyan? Demirperde yıkıldı. Uyuyan güzeller yeryüzüne çıktı. Çıktıkça saçıldı. Tramvay şoförlüğü onlarda, yerleri süpürme onlarda, maden işçiliği onlarda. Her boyaya girip çıktılar.

En ağır işlerde çalıştılar. Stalin’in GULAG Adalarında milyonlarcası öldürülen Rus erkeklerinin yerini aldılar. Bilek gücünü dışarıya ispatlarlarken,  kendi güzellikleri de kendilerine kaldı.

   Görüntünün olası içeriği: 5 kişi, gülümseyen insanlar, oturan insanlar, içecek ve iç mekan

       Rus ve Ukraynalıların davranış farklılıkları var. Cinsellik ve güzellikleri, at başı gidiyor. Özgüvenleri tamam. Tahsilleri de. Herkesin evinde bir enstrüman var. Rahatlar. Sabırlılar, fedakarlık ve hoşgörüyü karıştırıp helva yapmışlar. Aşkları da her şeyden üstün. İşte bu vasıflarıyle gözümüze hep farklı görünüyorlar. Uzun boyları, kalkık burunları, sarı saçları, civciv  gibi ses çıkaranı hep bunlarda.

       Velhasıl Rus ve Ukraynalı kadınlar votka kadar aziz, petrol kadar lüzumlu, ve silah gibi de çarpıcı olarak Rusya’nın ve Ukrayna’nın sembolleri arasına giren bu kızlarUlusları için gurur kaynağı. Az Amerikalı gitmemiydi uçaklarla  Rusya’ya. Onlarla evlenebilmek için.

       Bizim eli öpülesi Türk kadınları, bu yazımızın dışındadır. Onların varlıkları, dünya durdukça ufukların batmayan güneşi olarak gönlümüzde taht kurmuştur.

       Bunları niye yazıyoruz? Yukarıda kupürünü gördüğünüz, bir evvelki yazım tam  3077 defa okunmuş.  12 saat içinde bu kadar  tıklanır mı bir yazı. Ya  diğer sosyal yazılarımız neden tıklanmaz?. Mesele Rus ve  Ukraynalı kadınların cazibesi mi? Hiç mi cazibeli kadın görmedik mi?. Nedir bu ayarsızlık? Nedir bu acınası durum.

      Bundan 6 yıl önce yazdığım “Rus kızları sevişmeden evlenmez” isimli yazım hala daha okunmakta. 26 bin defa okunmuştu. Olacak iş değil.

      Böylesi yazılar çok tıklanıyor bre!

      Ört ki ölem !

      Anlamadığım şu. “İklim”desen, güneşe hasretler.  En az altı ay. "Kuzeyli" olmaya bağlasan, Almanya'dan Finlandiya'ya hangi kuzeylide güzellik bu kadar yaygın? Eee, bu güzelliğin kaynağı ne?  Bir de derler ki: “Ekim devrimi yıllarında,“ sonrasındaki iç savaşta, ardından Stalin terörü yıllarında, 2. Dünya Savaşı'nda, sosyalizm yıllarında... Bu yüzden bizde erkeklerin genetik yapısı bozuldu. Böylece Rusya'nın bugünkü haline geldik:  Kadının güzeli fazla,  erkeğinki az...

       Bu konuda  Prof. Dr. Erol Kışlaoğlu diyor ki: “Türklerin estetik bakımından en çok Kuzey Avrupa ırklarına benzemeye çalıştığını, nedeninin de Kuzey Avrupa ırklarının genellikle vücut ve yüz yapılarının güzel olmasından kaynaklanıyor.En güzel ırkın Slav ırkı olduğuna dikkati çeken Kışlaoğlu, bunu sırasıyla Nordikler, Cermenler, Anglo Saksonlar, Akdeniz ülkeleri, sarı ırk ve siyah ırkın takip ettiğini belirtti.

       Kışlaoğlu, Türk ırkının da karışmış bir ırk olduğunu, Anadolu halkının saf bir ırk olarak kabul edilemeyeceğini ve Türk ırkının Akdeniz insanına yakın bir ırk olduğunu savundu. Ve “ Melez insanlar daha güzeldir” diye de ekledi.

       Edindiğimiz bilgilere göre  Slav ırkı şimdiki  Don ve  Volga Nehirlerinin olduğu yerde  yaşarken, sonraları dört bir tarafa yayıldılar. Avrupa’nın Doğu Güneyindeki Slavlar çoğunlukta kaldı. İşte dünyaya  bütün bu güzellikler, bu mıntıkadan yayılıyor,

       Ne diyeyim? Herkesin  güzelliği,  kendine.

Görüntünün olası içeriği: 1 kişi

Görüntünün olası içeriği: 2 kişi, oturan insanlar ve ayakta duran insanlar

BU RESİMLER, MARMARİSTEKİ ÇOK YILDIZLI OTELLERİN BİRİNDE ÇEKİLDİ. HEPSİ DE EĞİTİMLİ OLAN BU DANSÇI KIZLAR, AYNI ZAMANDA MÜZİSYEN. -ALT VE ÜSTTEKİ RESİMLER-

Görüntünün olası içeriği: 1 kişi

BÖYLELİKLE TATİLLERİNİ DANS YAPARAK KAZANMIŞ OLUYORLAR. MEMLEKETLERİNDE ONLAR BİRER BALERİN ESASINDA. KONUŞTUĞUMUZDA,  ÖYLE SÖYLEDİLER. SİZDE BALERİN YOK MU DEDİLER  AYRICA.

Görüntünün olası içeriği: 2 kişi, açık hava

BUNLAR DA BALE OKULU SON SINIF ÖĞRENCİLERİ. EGEDEKİ ÇOK YILDIZLI OTELLERDEKİ ANİMASYON EKİBİNE O GÜN MİSAFİRETEN DAHİL OLDULAR VE SHOW YAPTILAR.-ÜST VE ALTTAKİ RESİMLER

Görüntünün olası içeriği: 4 kişi, açık hava

Görüntünün olası içeriği: 14 kişi, gülümseyen insanlar, ayakta duran insanlar

Görüntünün olası içeriği: 2 kişi, gülümseyen insanlar, yakın çekim

Görüntünün olası içeriği: 4 kişi, gülümseyen insanlar, ayakta duran insanlar ve açık hava

Görüntünün olası içeriği: 3 kişi, gülümseyen insanlar, ayakta duran insanlar, ayakkabılar ve açık hava

FOLKLORİK ELBİSELERİ İLE

Görüntünün olası içeriği: 1 kişi, açık hava

SANKİ SHOW İÇİN YARATILMIŞLAR

 

 

 
Toplam blog
: 1616
: 918
Kayıt tarihi
: 13.08.06
 
 

Hayatın dikenli yollarından geçmenin  sırrı, aralarından çabuk geçmektir. Ümit, naylon çorap giyd..