Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

28 Eylül '15

 
Kategori
Gündelik Yaşam
 

Rus kızları; sevişmeden evlenmez, sizi değiştirmek için dayatmaz, evlenmek için de tutturmaz

Rus kızları; sevişmeden evlenmez, sizi değiştirmek için dayatmaz, evlenmek için de tutturmaz
 

 

 

         Ruslar da anladı Türkiye’nin has memleket olduğunu. İlk aşkları, Antalya. Idi. Hiç vazgeçmediler,  ve burayı  turizmin başkenti yaptılar.

         Sonra sonra açıldılar. Şimdi de daha has memleket arayışı içindeler. Ne var ki son terör olayları, Rus turistleri korkuttu. Bu yılın ilk 6 ayında, turizm, krizi yaşandı.

         Ruslara göre rağbet sebepleri, bizim kara kaşımız ve gözümüz değil. Rusya’da külüstürünü satan, gelip buralarda ev alıyor. Üç tarafımız da sularla çevrili. Rus soğuğu yok nasıl olsa. Yol sorana  güler yüzle cevap veriliyor. Üstelik evlenmek için de geliyorlar. Antalya, hala başkentleri. Geçen yıl 4,5 milyon Rus girdi Türkiye’ye

.

         Rusya’da yaşayan Türk kadınına göre Rus kızları eğitimli oluyorlar. Bir haftalık tatilde, 12 kitap birden okuyorlar. Rus kızı yemek yapıyor, çocuk bakıyor. Ama, en çok istediği :  “Sadakat”

         Rusya’da 1000 erkeğe karşı, 1163 kadın var. Bu bolluk, her yerde belli oluyor. Evde misafir ağırlama kültürleri yok. Bir elinde ayna, diğerinde cımbız, metroda seyahat ederken bile  elleri meşgul. Yaşlı teyzeleri de öyle. Ha bre makyaj yeniliyorlar.

         Rus kamuoyu araştırması elimize geçti. Buna göre ülkenin 100 farklı bölgesindeki araştırmaları ilginç.

         Rus kadınları için erkeklerde en önemli  özellikler sorgulandı bu ankette.Rus kızları, sevişmeden evlenmez. Evlenmiş olmak için de evlenmez. Ne zaman evleneceğim diye de tutturmaz. Rus kızları kolay aşık olur, zor vazgeçerler. Giyinmeyi de pek bilmezler. Her birinin evinde bir müzik aleti bulunur.

         Rus kızlarının, erkeklerde aradıkları yüzde itibariyle  kıstaslar şöyledir:

         Sorumluluk % 9, yakışıklılık, % 8, maddi durumun iyi olması % 2, iyi aile babası olması % 2, tasarruflu %3, sorumluluk %9, çalışkanlık %10, Saygı %13, mertlik %13, dürüstlük %16, Entellektüellik %16, temiz kalpli olmak %17 ve güven vermek %31

         Bu tabloya bakarsak, ne para ne şöhret. Rus kadınlarının en çok aradığı şey, dürüstlük oluyor. Üstelik de sizi değiştirmeyi de düşünmüyorlar. Türkçe de öğreniyorlar.

         Ruslardan  İstanbul’u görmemiş olanlara karşın, en çok Antalya’yı görenler var. “Bodrum yolcusu kalmasın” der gibi, her yol Antalya’ya çıkıyor burada. En çok da Mısır ve Dubai’ye ayakları alışkın.

         Slav ırkı güzel oluyor.  Hem dövizlerini, hem de güzelliklerini taşıyorlar Türkiye’ye. Kendilerine istisnasız olarak “ Nataşa” diye seslenmek, güçlerine gidiyor. Nataşa’nın, Türkiye’de ne manaya geldiğini çok iyi biliyorlar. Öyle seslenenlere onlar da “Sensin Nataşa!” diye cevap veriyorlar. Hatta bu  konuyu şarklı bile yapmışlar.

        Ört ki, ölem !

 

 

 

 

 

 
Toplam blog
: 1616
: 918
Kayıt tarihi
: 13.08.06
 
 

Hayatın dikenli yollarından geçmenin  sırrı, aralarından çabuk geçmektir. Ümit, naylon çorap giyd..