Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

27 Ocak '12

 
Kategori
Gündelik Yaşam
 

Rus kızları Türk aile yapısına uygun mu?

Rus kızları Türk aile yapısına uygun mu?
 

Dışişleri Bakanı Ahmet Davutoğlu Rusya ziyareti sırasında gazetecilerin sorularını yanıtlarken Rus kadınlarının Türk aile yapısına uygun olduğu konusunda fikir beyan etmiş.

Yedi yıldır havaalanında dışhatlarda çalışıyorum. Tabiki yaz sezonunda haftanın yedi günü gerçekleşen Rusya ve Beyaz Rusya uçuşları ile Slav ırkını ve Rus personeller ve bana gelen yolcuları aracılığı ile karakter özelliklerini tanıma fırsatı buldum.

Rus kadınlarının en önemli özellikleri güzellikleridir. Hatta Rus sözü ağzınızdan çıktığında sevgilinizden/eşinizden bir çimdik yersiniz. Çünkü kıskanılacak kadar güzeldirler. Uzun bacakları, ince belleri, yeşil/mavi gözleri, çıkık köprücük kemikleri ile dudakların kenarındaki mini mini gamzeli yüzler, insanın içini titreten bakışlar, pürüzsüz diri bir ten. Bu güzellik ilk tercih nedeni olabilir.

Rus kadınlar çok sağlıklılar. Örneğin hiç gözlük takan bir Rus kadın gördünüz mü? Gözleri bile bozulmuyor bu mekanik kadınların. Kilo problemi olmamaları kilodan kaynaklanan sağlık sorunlarını da en aza indirgiyor. Neşeli insanlar vesselam. Eğlenirken eğlendiriyorlar. Depresyon, panik atak falan hak getire.

Rus kadınları ilişkilerinde çok akıllıca taktikler uygularlar. Flört ettikleri erkekleri maddi manevi her açıdan kullanırlar. Daha iyisini bulduklarında anında terkederler. Ancak sevdikleri, aşık oldukları erkekten evlenme teklifi aldıklarında bir anda değişirler. İlişkileri için, erkekleri için, çocukları için dönmeye başlar dünya. Eşlerine sonsuz sadakat sunarlar. Bu gösterdikleri ilgi, sevgi erkeğini zaten kendisine tamamen bağlar. hiç bozulmayacak şekilde sağlam bir aile yapısı oluştururlar. Toplumumuzun en çok önemsediği şey aile yapısı değil mi zaten. Ayrıca Rus gelinimizin annesinden de kaynanalık görmeyiz.

Rusların Dünyada yankı bulan güzellikleri yanında Bakanın da açıkladığı gibi toplumumuza uygun aile yapıları ile sağlıklı çocuklar dünyaya getirebilecek sağlıklı kadınları Türk erkekleri için ideal eş adaylarıdır.

 
Toplam blog
: 161
: 1259
Kayıt tarihi
: 03.05.11
 
 

İzmir Karşıyaka'da yaşıyor Maliye mezunu http://www.karsiyakahaber.com/ yazarı   ..