Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

13 Kasım '16

 
Kategori
Dünya
 

Rus Türk ortaklığı: Sonradan başa gelen akıl

Rus Türk ortaklığı: Sonradan başa gelen akıl
 

STRATEJİK ORTAKLIK...

Stratejik müttefiğimiz deyince aklınıza ne geliyor? Amerika değil mi? 

İşte size stratejik müttefiğimiz:

1) Türkiye'nin güneyinde Türk kanıyla beslenmeye odaklanmış bir PKK devletini bizzat kendi eliyle kuruyor

2) Türklerin Ortadoğuyla tüm organik bağını kesiyor

3) Türkiye'nin tüm gizli bilgilerini içimizde yetiştirdiği ajanlarla kendisine aktarıyor

4) Türkiye cumhuriyeti cumhurbaşkanına suikast düzenliyor

5) Türkiye cumhuriyeti hükümetini devirmeye çalışıyor, komutanlarımızı kaçırıyor

6) TBMM'yi bombalıyor

7) İnsanlarımızı ağır silahlarla tarıyor

8) Süleymaniye'de PKK'lılarla birlikte bastıkları üssümüzde Türk askerinin başına çuval geçiriyor.

9) Kandil'de subaylarıyla birlikte terör eylemlerini bizzat planlıyor.

10) 15 Temmuz saat 21:30'da tüm dünyaya "Hükümet devrildi, ordu yönetime el koydu" haberini CNN eliyle resmi olarak dünyaya duyuruyor

11) 14 Temmuz günü Amerikan büyükelçisi darbeci albayla kafede detayları görüşüyor

12) Türkiye destek isteyince telefonları kapatıyor

13) 15 Temmuz gecesi İncirlik'ten devletin yıkılması operasyonunu yönetiyor.

İşte bu adamlar bizim dostumuz (!)

Ayrıca NATO denilen pirana sürüsüyle birlikte sadece Amerika'nın emir verdiği yerlere işgal operasyonları düzenleniyor. Başka hiçbir şey yapıldığı yok.

YA RUSYA?

Peki Rusya ne yapıyor? Uçağı düşürüldükten sonra çok düşmanca hareketler gösterdi evet. PKK'ya tonla yardım etti. Moskova'da bir PKK ofisi bile açtı. Ancak 15 Temmuz gecesi hiçbir dostumuz (!) ortalıkta yokken onlar vardı...

Hatta AB ve ABD neredeyse darbe olmadığı için Türkiye'yi suçlayıp bizi tehdit etmekten de geri durmadılar. İşte bunlar hep düşmanlık!

Şu durumda bizim Amerika'yla müttefik olmamızın veya NATO'da bulunmamızın bize bir faydası var mıdır? Yoktur!

Bizim bu adamların cephesinde bulunmamızın tek sebebi ağır şantaj ve tehditten ibarettir. NATO ve AB'den çıkmamız gerekli midir? Hem de hemen!

Peki bu durumda ne yaparlar? Tabi ki ellerinde ne geliyorsa onu yaparlar. Tıpkı 15 Temmuz'da olduğu gibi insanımıza doğrudan saldırmayı tercih edebilirler. Türk-Kürt, Alevi-Sünni vs. vs. bir şeyler planlıyor olabilirler. İşleri o zaten...

Ancak üçüncü dünya savaşına hızla koştuğumuz bu dönemde Türkiye'nin önünde iki seçenek var... Ya komşumuz olan, lojistiğimizi daha güçlü kılan Rusya, İran cephesinde yer alacak ve vahşi pirana sürülerine karşı mücadeleyi göze alacağız, ya da sözde güçlü olan tarafta kalıp bizi çiğ çiğ yememeleri için dua etmeye devam edeceğiz.

Bir gerçeği ortaya koyalım; ABD ve AB'nin piranaları bizi her türlü yok etmek istiyorlar. Eğer kendi saflarında olursak bunu her türlü adilikle yapmayı tercih edeceklerdir. Belki de 15 Temmuz bunun nispeten en açıktan örneğiydi. 

O güne kadar içimizde subay dediğimiz adamlar PKK'ya Öcalan'dan daha fazla yardımcı olmuşlar bu net anlaşılıyor.

Bir diğer seçenek olarak onların karşısında duracağız ve böylece CIA'nın ajan ordularının ülkeyi Suriye'ye çevirmek savaş çıkarmalarını engellemeye çalışacağız...

İki ucu da sorunlu bir değnek... Her türlü öldürülmek isteniyoruz. Eğer Rusya cephesinde yer alırsak, düşük de olsa bir ihtimal hiç değilse insan gibi bir destek görme olasılığımız var. Sürünerek öldürülmektense ayakta ölmeyi tercih etme yolumuz var.

Tabi burada şunu düşünebilirsiniz. NATO veya AB'den çıkmak imkansız... Değildir. Hiçbir şey imkansız değildir. Bir zamanlar aynısı IMF için de söyleniyordu. Çıktık ve hala hayattayız. Tabi bu piranalar her türlü kahpelikle ülkemize saldırmayı deneyeceklerdir orası şüphesiz. Ancak eğer güçlü olursak bunun bir çaresi bulunabilir...

Ve diyelim ki bu birliğe geçtik, İran tarihi bir role soyunacak ve dünya savaşının kaderini belirleyecektir. Fırsat bu fırsat deyip Türkiye'yi sırtından vurmayı mı yoksa batılı piranalara karşı büyük direniş adına Türkiye'nin yanında durmayı mı tercih edecektir? 

Bu önemli bir sorudur.

Son olarak bu ilişkilerde, bu birlikte önemli bir diğer noktaya değinelim... Rusya'yla birlik olunması halinde Amerika'nın sahadaki köpekleri PKK'nın yok edilmesi için Rusya, İran, Türkiye ortak çalışacak ve Amerika'nın kanlı elini kırmayı tercih edecek midir? Amerika köpeklerini canı gibi sahiplenecek ve CNN, BBC gibi unsurlarını üzerimize salarak engellemeye çalışacaktır ancak bu birliği sağlarsak şüphesiz Amerika artık bir noktada zora girecektir.

Önümüzde ik yol bulunmakta. Bunlardan hiçbirisinin sonu selamete çıkmamakta. Dünyada Amerika gibi bir topluluk bulundukça huzur ve insanlık asla olmayacaktır. Kendisinden başka hiçkimseye yaşama hakkı tanımayan bu insanlar yok olmadıkça kimseye de alacak oksijen yoktur.

Mesele yapılacak seçimdedir. İncirlik ve tüm NATO üslerini kapatıp bu yeni birliğe girmek yürek ister. Ancak gereklidir. Yoksa çıkacak bir arbedede düşman karşıda dursa bile dostlarımızın (!) saldıracağı ilk ülke yine biziz. Tıpkı 15 Temmuz'da dostlarımızın bize öğrettiği gibi...

 
Toplam blog
: 352
: 2915
Kayıt tarihi
: 05.06.10
 
 

Jack Amca, düşünsel dünyasındaki gelişmeleri dışa vurmak niyetiyle başladığı yazı yazma sevdasına..