Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

23 Mayıs '17

 
Kategori
Etkinlikler / Festivaller
 

Rusya'da Türkiye tanıtımı yapılacak

Rusya'da Türkiye tanıtımı yapılacak
 

Türkiye Turizm Potansiyeli


Türkiye'nin turizm alanındaki en büyük potansiyel ülkesi Rusya'da, Türk festivali yapılacak. Festivalde önemli turistik, kültürel ve sanatsal değerler tanıtılacak. Türkiye'nin turizm sektörü temsilcileri, ana pazarlarından Rusya'da düzenlenecek Türkiye Festivali'ne hazırlanıyor. 
 
Türkiye Otelciler Federasyonu (TÜROFED) tarafından 16-18 Haziran tarihlerinde Moskova'da gerçekleştirilecek Türkiye Festivali, Kültür ve Turizm Bakanlığı, Türkiye Turizm Yatırımcıları Derneği, Türkiye Seyahat Acenteleri Birliği, Türkiye Otelciler Birliği, Turist Rehberleri Birliği ve Rus-Türk İşadamları Birliği tarafından destekleniyor.
 
TÜROFED Başkanı Osman Ayık, Festivalde Türkiye'nin önemli turistik, kültürel ve sanatsal değerleriyle birlikte oteller ve sağlık kuruluşlarının da kendilerini tanıtma imkanı bulacağını söyledi.
 
Festivali düzenlemekteki amaçlarını 'iki ülke arasındaki dostluğu geliştirmek ve ivme kazandırmak' olarak açıklayan TÜROFED Başkanı Osman Ayık, "Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan'ın attığı adım ile hızla normalleşen Türkiye-Rusya Federasyonu ilişkilerini daha da geliştirmek ve güçlendirmek için bizler de sektör temsilcileri olarak elimizi taşın altına koyuyoruz.
 
Moskova’da 16 - 18 Haziran 2017 tarihleri arasında düzenlenecek Türkiye Festivali'nin tanıtım toplantısı, 17 Mayıs 2017 Çarşamba günü İstanbul'da Hilton Bosphorus'ta gerçekleşti. Toplantıya Kültür ve Turizm Bakanlığı Tanıtıma Genel Müdürü İrfan Önal, İstanbul Vali Yardımcısı İsmail Gültekin, İBB Başkanı Turizm Danışmanı Tülin Ersöz, Türkiye Otelciler Federasyonu Başkanı Osman Ayık, Türkiye Otelciler Birliği Başkanı Timur Bayındır, Türkiye Seyahat Acenteleri Birliği Başkanı Başaran Ulusoy, Turistik Restorancılar ve Yatırımcılar Derneği Başkanı Kaya Demirer, Turistik Rehberler Birliği Başkanı Zeki Apalı ve Türkiye Seyahat Acenteleri Birliği Genel Sekreteri Çetin Gürcün de katıldı.
 
 
HABER: www.dursunozden.com.tr
 
Toplam blog
: 157
: 363
Kayıt tarihi
: 29.03.11
 
 

ÖZDEN, Dursun; (d: 21.10.1950, Niğde, Türkiye). Gazeteci, Gezi Yazarı, Şair, Belgesel Dursun Özde..