Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

26 Nisan '07

 
Kategori
İlişkiler
 

Rüya 5

Rüya 5
 

Bir ay zor bir dönem geçirdiler, Kemal her şeyi yapmaya hazırdı. ‘Yeter ki sen mutlu ol.’diyordu, ‘yeter ki benimle ol.’

Sonunda Merve anladı Kemal’deki o hiç çözemediği sorunu. Evlilik.

Kendi içinde bir hesaplaşmaydı Kemal’in yaşadıkları ve yaşattıkları. Daha fazla Merve’yi oyalamak istemiyordu. Hazır olmalıydı evliliğe yada hayatından çıkartmalıydı Merve’yi. Öyle uzun yıllar çıkıp evlenmek te istemiyordu. Karar veremiyordu. Ama onsuz geçen ilk dört gün kararını çoktan vermişti bile. Hayatına Merve’yle devam etmek istiyordu.

Bir gün yemekte ayağa kalktı ve gelip arkasından sarılıp, kulağına ‘ hadi evlenelim’ derken bir yüzük uzattı. Ağlamaya başladı Merve. Kemal dediklerinde doğru söylüyordu, ‘sana öyle şeyler yaşatacağım ki bundan sonra, hep mutluluktan ağlayacaksın’ demişti tekrar başladıklarında. Onu ne kadar çok sevdiğini söyledi Kemal gözleri dolu dolu o gece. Yaptığı hatayı bir daha asla yapamayacağını, onsuz yaşamak istemediğini ve o gördüğünün aslında kendisi olmadığını söyledi Kemal. Merve yaşadıklarına , bazı şeylerin bu kadar kolay hallolmasına inanamıyordu. Kabul etti teklifini…

Her şeyin üzerinden beş ay geçti. ‘İşte benim o bir yılda aradığım ve beklediğim Kemal bu.’ diyor. Kafasındaki her şeyi oturtmuş, ne istediğini bilen, sorumluluk sahibi, Merve’nin değerini bilen, onu üzmemek için elinden geleni yapan biri… Asla vazgeçemediği çocukluk arkadaşı.

Şuan nişanlanlılar. Ağustos sonunda evleniyorlar. Gerçekten eski günlerdeki gibi, hatta çok daha güzel yaşadıkları. Sanırım bazı aşklar ve ilişkiler sınanıyor. Pişmanlıklardan sonra herkes bazı şeyleri çok daha iyi anlıyor.

Mutluluklar diliyorum, her şey kalplerine göre olsun…

 
Toplam blog
: 13
: 586
Kayıt tarihi
: 25.01.07
 
 

1981 doğumlu ve yükselenine kadar aslan burcuyum. Mükemmel KOLEJ yıllarının ardından maalesef ki T.E..