Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

16 Nisan '20

 
Kategori
Rüyalar
 

Rüya Danışmanlığı

Her gün dünya üzerindeki herkesin bireysel ya da toplum olarak ürettiği sanat eseri olan rüyaları anlama çabasının tarihi insanlık tarihi kadar gerilere uzanıyor. 

 

Rüyalar her devirde farklı şeylerle ilişkilendirilse de günümüzde psikoloji ve nörolojinin daha hakim olduğu bu alanda daha bilimsel yaklaşımlar yapılarak biraz daha anlaşılır olmaya başlamıştır. 

 

Neden rüya gördüğümüzü ve buna bağlı olarak onları anlamaya ne kadar önem vermemiz gerekti sorusu ortaya çıkıyor ve buna bağlı olarak da her insan gördüğü rüyaların anlamını merak edip bu konuda bazen rüya tabircilerine ve bazen de danışman ya da terapistlere yöneliyor. 

 

Psikolojik Danışmanlık eğitimimi 2010 yılında tamamladıktan sonra bu alandaki merakım giderek güçlenmeye başladı ve rüyalar üzerine araştırma yapmaya başladım. Bu süreçte bir çok insanın rüyasını dinleme ve anlama fırsatı ve tecrübesi edindim. Yine bunları yaparken sorular sorup süreçlere dahil oldum ve tüm bunların sonucunda insanlarla bu konuda yolculuklara çıkmayı istediğimi fark ettim. 

 

Gördüğünüz rüyaların size ne söylemeye çalıştığını anlamak istiyorsanız online/telefon/yüzyüze Rüya Danışmanlığından yararlanabilirsiniz. Mail atarak iletişime geçebilirsiniz.

Mail: alirizaduru@gmail.com

 

 
Toplam blog
: 4
: 111
Kayıt tarihi
: 31.10.13
 
 

Öğretmenim. Sinemaya dair söylenceler... ..