Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

30 Ocak '15

 
Kategori
Aşk - Evlilik
 

Rüyada eski sevgiliyi görmek

Rüyada eski sevgiliyi görmek
 

Rüyada Eski Sevgili ile Elele


Epeydir buradaki blogumu ihmal ediyorum, kusura bakmayınız. Son zamanlarda yoğun günler geçiriyorum. Biliyorsunuz eski sevgili uzmanlık alanım. Bende bir adet hiç eskimeyen eski sevgili olduğu için devamlı kendimi tazelemek zorunda kalıyorum tabii.

Eski yazılarımı okuyanlar bilir, her şey psikolojik taktiktir bende. Öyle büyüydü, kıskandırmaydı şuydu buydu ben inanmam. Psikoloji bilimi yanılmaz arkadaşlar. Ya-nıl-maz! İşte eğer rüyanda eski sevgilini gördüysen arkadaşım, bunun ardından gidip rüya tabirleri kitabına bakmayacaksın. 

Ben sana kısaca anlatayım neden eski sevgilini gördüğünü, ki 2 ihtimalimiz var;

1. Eski sevgilini özlemişsindir

2. Eski sevgilinle birlikte geçirdiğin dönemi özlemişsindir.

İkisi aynı şey değil. Eski sevgilini özlediysen bilinçaltın sana bir güzellik yapmış ve rüyanda bile olsa özlemini gidermeye çalışmıştır. Tabii eğer şu anda çok sevdiğin bir sevgilin de yoksa o rüyadan uyanınca çok da hoş bir sabah geçirmeyeceksin. Zira o adam/kadın artık senin sevgilin değil. Çatadanak gidip görme ihtimalin yok. Bu noktada bir karar vermen gerekiyor; rüyanı ve özlemini unutup işine bakacaksın, ya da eski sevgilini yeniden kazanmaya çalışacaksın. Eğer yeniden kazanma işine girişeceksen Milliyet Blog'umda şöyle bir yazı var, oradan devam et arkadaşım.

İkinci şıkkımız da eski sevgilinin bizzatihi kendisini değil de onunla birlikte geçirdiğiniz zamanlardaki "kendini" ya da "hayatını" özlemiş olabilirsin. Bilinçaltın seninle konuşamayacağı için bu şekilde anlatmaya çalışıyor. Diyor ki yani kısaca, o zamanlar pek mutluydun, o zamanlar yaptığın şeyleri hatırla, belki yine yaparsan mutlu olursun, diyor. Bence kulak vermelisin. 

 
Toplam blog
: 32
: 27118
Kayıt tarihi
: 02.12.11
 
 

“Le Bruyere, bir yerlerde, ‘yalnız olmamak gibi büyük bir mutsuzluk!’ der. Kendi kendilerine katl..