Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

05 Temmuz '18

 
Kategori
Siyaset
 

Rüzgar Gibi Geçti

Rüzgar Gibi Geçti
 

Politikanın p'sinden bile anlamayan biri olarak ne işin vardı da yirmialtı yıl aradan sonra sandığa giderek oyunu kullanıyorsun ve hayal kırıklığı yaşıyorsun be adam!

Tek tesellim sadece oyumu İnce'ye kullanmam. Partilerin hiç birine oy vermedim çünkü. Biliyorum ki siyasi partilerin hiç biri çözüm üretmez tam tersi sorun üretirler sürekli olarak ve vatandaşa vermek yerine hep almaktan yana olurlar. Özellikle 80 yılından sonra hep böyle olmuştur ve böyle olmaya da devam ediyor.

Bunları bildiğim için hiç sandığa gitmezdim ancak ülke politikası farklı formata giriyor düşüncesiyle İnce'ye oyumuzu kullandık ama her İnce'ye oyunu veren gibi biz de pişman olduk doğrusunu isterseniz. Boşu boşuna efor tükettiğimizi anladık.

"Göz var nizam var" diye bir deyimimiz var halk dilinde bilirsiniz çoğunuz. İnce'nin İzmir ve özellikle İstanbul mitinglerine bakıldığında 'ikinci karaoğlan vakası' diye niteliyorlardı herkes ve o kalabalık mitingler İnce'nin kazanacağını gösteriyordu.

İnce ile ilgili bir takım şeyler söylendi seçim gecesiyle ilgili. Kaçırıldığı söylendi. Rehit tutulduğu yazıldı çizildi ve sonra öğrenildi ki Muharrem İnce o gece Swiss Otel'in 8. katındaydı. Annesi eşi ağabeyi TBMM Başkanvekili Yaşar Tüzün Grup Başkanvekili Engin Altay ve bazı arkadaşlarıyla.

Bir kaç gündür kamuoyunun nabzını tutmaya çalışıyorum ve İnce'ye oyunu veren çoğu şunları söylüyor; "İnce verdiği sözü tutmadı. YSK binasının önünden ayrılmayacağını söylediği halde o gece Swiss Otel'de ne işi vardi!? Kandırıldık. Seçim gecesi herkes gibi parti genel merkezlerinde veya bağlı merkezlerde olunur".

Bu gözlemlerimi aldıktan sonra İnce'nin Cumhurbaşkanlığı noktasında fazlaca ciddiye almadığını sezinlemeye başladım doğrusunu isterseniz. 

O gece FOX TV'deki programcıya göndermiş olduğu "Adam seçimi aldı" mesajı da seçimlere göstermiş olduğu ciddiyet grafiğinin bir göstergesiydi mesela.

Demem şu ki; Muharrem İnce, ince bir rüzgardı ve geçti.

Şimdi kurultay falan deniyor ama hikaye!

Yeni bir parti kurabilir söylentileri de dolaşıyor ama nafile..

Filmin adı : Rüzgar Gibi Geçti

Oyuncular: Vivien Leigh, Clark Gable

Sancak Sineması'nda..

NOT: Aman siyasette değişiklik olur diye bir beklentiniz olmasın fıtık olursunuz sonra! Benden söylemesi.

 

 
Toplam blog
: 2327
: 450
Kayıt tarihi
: 03.07.07
 
 

25.05.1960 doğumlu. Üniversite terk. Müzik, seyahat ve tiyatro sever. Antalya Devlet Tiyatrosu'nd..