Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

08 Nisan '13

 
Kategori
Magazin
 

Rüzgar günışığına çıktı...

Rüzgar günışığına çıktı...
 

Yine rahatsız ettik


Hayatımıza bambaşka biri olarak girip bir diğerine dönüşen Rüzgar Erkoçlar, uzun zamandır ses-soluk çıkartmadan yaşamına devam ediyordu. İlkbaharın sıcacık ışıklarının hepimizin bedenine, ruhuna vurmaya başladığı şu günlerde Rüzgar da bahar ışığına kendini bıraktı. Peki ne yaptı? Tıpkı sen-ben gibi sevgilisini koluna taktı ve gezmeye çıktı. Biz ne yaptık Rüzgar ve sevgilisinin burnunun dibine objektifimizi dayadık.

Bir delikanlı, baharla beraber sevgilisini koluna takıp, güneşe sere-serpe nasıl uzanırsa, Rüzgar da aynı duygularla sokağa çıktı. Rüzgar, önceki gün kız arkadaşı Aylin’le Nişantaşı’ndaydı. Nişantaşı'ndan Beşiktaş dolmuşuna binerek sahile inen iki sevgili, deniz kenarındaki Barbaros Park'ında felekten bir gün çaldı. Sıradan biri gibiydiler.

Bütün gününü birlikte geçiren iki sevgiliyi sıradan vatandaş hiç rahatsız etmedi, hatta fark etmedi bile…İkili, dolmuşla Beşiktaş Barbaros Parkı’na geçti. Parkta kol kola oturan Rüzgar ve kız arkadaşı, uzun süre sohbet etti. Üşüyen sevgilisine kendi ceketini giydiren genç oyuncu, daha sonra onunla el ele vapur iskelesine doğru yürüdü.

Aynen sıradan bir delikanlı gibiydi Rüzgar Erkoçlar, Beşiktaş'ta deniz kenarında Aylin adlı sevgilisiyle romantik dakikalar yaşadı. Rüzgar; sevgilisi Aylin'in koluna girip parkta yürüyen, kız arkadaşı üşüdüğünde ona ceketini veren, sıradan bir delikanlıydı.  Sevgilisi de onun yanağını, saçlarını okşadı. İki sevgilinin çok mutlu olduğu gözlendi. Ruhu buydu, saygı duymalıyız.

Ele ele yürüyüş yapan ikili karşılarında basın mensuplarını görünce bir anda paniğe kapıldılar. Gazetecilerin sorularını yanıtlamayan Erkoçlar, “İki aydır evde oturuyordum, bugün ilk kez dışarı çıktım. Lütfen çekmeyin” dedi. Belli ki iki aydır kapısını çalan bir yapımcı yok ortada ve Rüzgar aslında bir bunalımın eşiğinde. Maddi, manevi bir sıkıntı olsa gerek… Aylin ise kendilerini görüntüleyen basın mensuplarına, “O fotoğrafları siler misiniz” diye tepki gösterdi. Tabi tepki gösterirler, belki de Aylin’in ailesi bu ilişkiyi bilmiyor…

Aldık Rüzgar’ı lamla lamelin arasına koyduk mikroskoba evire çevire her şeyini inceliyoruz. Oysa bıraksak Rüzgar’ı; bahar rüzgarları ile yeni bedeni ile ruhunu tanıştırsa, genç bir erkek olarak aşkı yakalasa, gözümüzü, sözümüzü üzerinden çeksek de Rüzgar olsa, her seferinde Nil’in geçmişteki esintisini rüzgarlara katıp canını sıkmasak…

Hayatta geçmişinizin rüzgarı canınızı sıkmasın dileği ile…

https://twitter.com/eceer6

Ayrıca Facebook sayfam ''Ece Er İle Başbaşa'' da sizleri bekliyorum

 

 

 

 
Toplam blog
: 781
: 3899
Kayıt tarihi
: 23.09.12
 
 

16- 06- İstanbul'da doğdum. Tatbiki Güzel Sanatlar Tekstil Ana sanat dalı Moda tasarımı bölümünde..