Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

10 Ekim '16

 
Kategori
TV Programları
 

Rüzgarın Kalbi'ne şok müdahale!

Rüzgarın Kalbi'ne şok müdahale!
 

Birçok televizyon kanalına sahip olmamız bizler için seçenek bolluğu olarak adlandırılsa da, kendince sıkıntılar yaratma şansı da doğurabiliyor. Bu durumun bazı örneklerini canlı canlı görmemiz bizleri sektörden soğutmaya yetebiliyor. 

Bazı kanallar sahip oldukları yapımların ortalama hatta iyiye dönük performanslarını hiçe sayarak garip hamleler yapabiliyor ve en başta söylediğim sıkıntı yaratma durumunu başarılı bir şekilde gerçekleştirebiliyorlar. Buna benzer çok örnek gösterebiliriz ancak buna gerek kalmadan bize örneği Fox kendi elleriyle sundu. 

Kanalın yaz aylarında başlayan ve cumartesi günleri yayınlanan Rüzgarın Kalbi isimli dizisini biliyorsunuzdur. Oyuncu kadrosunda Burak Serdar Şanal, Deniz Baysal, Cezmi Baskın, Başak Daşman,Ahmet Saraçoğlu ve Müge Akyamaç gibi isimlerin olduğu dizi yazlık olmasına rağmen kanalını idare edebilecek reyting oranlarına sahipti. ''Ti'' diyorum çünkü Fox tarafından beğenilmediği ya da yerine başka bir yapımın gelmesi hedeflendiği için günü değiştirildi.

Dizinin yeni bölümleri artık cumartesi değil pazartesi akşamları yayınlanacak. Hayat Sevince Güzel dizisinden boşalan pazartesi günlerinin bu şekilde doldurulması hedeflenmiş.

Yani 4 reyting sınırında olan, cumartesi gibi bolluk içeren bir günde öyle ya da böyle bir şekilde ayakta kalan bir yapımı ne diye ellersin anlamak mümkün değil. Hele bir de İçerde, Babam ve Ailesi, Kırgın Çiçekler, Paramparça, Hangimiz Sevmedik ve O Ses Türkiye gibi rakiplere karşı. Gel de çıldırma şimdi.

Öyle ya da böyle karar verilmiş. Rüzgarın Kalbi dizisi 17 Ekim pazartesi akşamından itibaren artık pazartesi akşamları yayınlanacak.

Dizinin yeni gününde başarılı olmasını dilerim ama yakın zamanda final haberini yazarım diye düşünüyorum.

Yazık, gerçekten çok yazık.

 

ANIL KOLDAŞ

 

NOT: Milliyet Blog sayfası içerisinde yazdığım tüm yazılar birebir alınarak ve üstüne saçma başlıklar koyarak başka sitelerde ASLA yayınlanamaz. Aksi takdirde yasal işlem ile karşı karşıya kalmanız muhtemel olacaktır.

 
Toplam blog
: 670
: 3634
Kayıt tarihi
: 11.02.13
 
 

Balıkesir Üniversitesi Sosyoloji Bölümü mezunuyum. Koyu Fenerbahçeli, Ankara aşığı olup; anlataca..