Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

16 Ocak '19

 
Kategori
Spor
 

Ryan Babbel ve Transferler...

Babel bu gün itibarı ile Fulham 'ın oyuncusu. Liverpool da 2000 li yılların ortalarından sonra sol kanatta gösterdiği performansla bir anda ön plana çıkmıştı. İlginç bir takıma sahipti Roy Hodgson...

Adı sürekli takımlarımız ile de anılan 90 lar da İsviçre milli takımını da çalıştırmış önemli bir futbol karakteriydi.Suarez ve Torres li takım da Skretel, Kuyt ve Raul Meireles te yer alıyordu.

Sonrasında Kasımpaşa ya Ryan donk ile beraber geliş ve bir süre daha zaman geçtikten sonra Beşiktaş ve Cenk tosun ile beraber kariyerinde tekrar başlayan bir yükseliş... Ada'da neler yapabileceğini hep birlikte göreceğiz.

Ligimize dönersek; Fenerbahçe için gündeme gelen isimlerden biri Anderson Talisca... Talisca ligimizde önemli süreler aldı. Çin ligine gitmesi onun için pek doğru bir seçim gibi durmasa da ligimize dönerse çok daha fazla aşama kaydedebilir.

Belki de bu transferden sonra Brezilya milli takımının kapılarını açmak bile  isteyebilir. Orta alanda havaya girdiğinde hücumda çok önemli bir kuvvet takımı adına...

Fenerbahçe ayrıca Sassuolo da oynayan Babacar ile de ilgileniyor. Uzun boylu ve güçlü bir oyuncu. Ancak Fiorentina sürekli onu senelerdir kiralıyor. Form grafiği de sürekli yükselen bir oyuncu. Senegal milli takımından arkadaşı Mousa Konate sanki çok daha iyi bir seçim gibi.

Ayrıca Tolgay ve Serdar Aziz ile de ilgili haberler çıkıyor. Serdar iyi bir kesici ve mücadeleci. Bursaspor dan sonra kariyeri adına önemli adımlar attı. Faydalı olabilir.

Beşiktaş ise Babbel'in yokluğunda ve Love ile ayrılma aşamasına gelmişken nasıl bir takviye yapacak acaba? Beşiktaş'ın Negredo ve Love'den çok daha fazla güç katabilecek bir forvete ihtiyacı var.  Tıpkı bir zamanlar Mario Gomez, Demba ba ve Vincent Aboubakar'ın yaptığı gibi...

Trabzonspor ise bu sene çok istikrarlı... Kucka'yı Parma ya göndermelerine rağmen güçlü bir orta alanları var. Takımın genç yetenekleri sorumluluk alabiliyor.

  Defansları nispeten sorunsuz ve forvette Burak'ın yokluğuna rağmen Nwakame ve Rodallega ikilisi ile gol sorunu yaşamayabilirler. Transfer de bir ya da iki takviye yapabilirlerse çok daha yukarılara oynama şansları var.

 

 
Toplam blog
: 383
: 900
Kayıt tarihi
: 24.12.10
 
 

..... ..