Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

18 Şubat '19

 
Kategori
Dünya
 

S-400 Almasak Ne Olur?

Soğuk savaş döneminde Amerika ile Rusya iki süper güç olarak dünya kamuoyunda birbirine düşman ülkeler ilan edilirken bugün iki süper güç adımlarını ortak atmaları yetmiyorcasına her iki ülke gelişmekte olan ülkelere birlikte silah pazarladıklarını görüyoruz..

Örnek, S-400 ve F-35'lerin ülkemize pazarlanıyor olması..

Aylardır S-400'lerin alımı konuşuluyor..

S-400 yerine F-35'ler alternatif olarak sunuluyor ABD ve Rusya deyim yerindeyse pazarlığı alevlendiriyor. Şimdi de ABD S-400'lerin verilmemesi için ayak diretiyor.

İşin ilginç yanı ülke olarak biz de almak istiyoruz S-400'leri terör nedeniyle..

Şuraya bakar mısınız..

ABD, ne kadar terör örgütlerini örgütlediyse önce Suriye'deki önemli petrol yataklarını kontrolünü almak adına kan dökerek almaya çalışıyor, diğer yandan örgütlemiş olduğu terör örgütlerini sınırımıza yakın bölgeye konuşlandırıyor, dolayisiyle ülkemize tehdit oluşturduğu için S-400'lerini almamız gerektiğini dillendiriyor cumhurbaşkanı..

Benim bildiğim S-400'ler herhangi bir ülkenin olası saldırıya karşı kullanılan savunma silahı'dır. Soğuk savaş dönemi tarih olduğuna ve ülkemize herhangi bir ülke tarafından saldırısı söz konusu olmadığına göre sırf terör örgütlerine karşı kullanılmak üzere satın almayı düşünüyorsak durum daha da vahim. Türk Silahlı Kuvvetleri her anlamda donanımı mükemmel ve terör örgütlerine karşı bugüne kadar ne şekilde savaşını verdiyse bugünden sonra da vermeye hazırdır..

Amerika oyun içinde oyun oynuyor, siyasilerimiz uyuyor. Bütün siyasilere seslenmek istiyorum. Birbirinizi yiyeceğinize ABD ve Rusya'nın ülkemiz üzerinde oynadıkları oyunları bir sorgulamaya çalışsanız diyorum..

Amerika'nın bizzat kendisinin örgütlediği ve TIR'lar dolusu terör örgütlerine yapmış olduğu silah yardımını nasıl görmezden gelirsiniz!

Gene Amerika'nın sınırımıza yakın mesafede konuşlandırdığı terör örgütlerini, S-400'lerin ülkemize pazarlanması için kurgulandığını nasıl görmez nasıl tavır koymazsınız (iktidarı ve muhalefeti ile birlikte)

 

 
Toplam blog
: 2327
: 450
Kayıt tarihi
: 03.07.07
 
 

25.05.1960 doğumlu. Üniversite terk. Müzik, seyahat ve tiyatro sever. Antalya Devlet Tiyatrosu'nd..