Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

15 Şubat '14

 
Kategori
Mizah
 

Şaapılmaktan hoşlananlar....

Şaapılmaktan hoşlananlar....
 

thebrasier.com


Aşağıda anlatacağım fıkra bilinen bir fıkradır, ancak bilmeyenler için burada paylaşmak istiyorum. 
 
Adamın birisi domuz çiftliği kurup yetiştirip, sonra da satarak zengin olmak için 20 tane domuz alıp yeni aldığı çiftliğe getirmiş. Ama hiçbir şey anlamadığı bu iş hakkında yardım etmesi için bir de veteriner çağırmış. Veteriner konuşmuş da konuşmuş. Adam birşey anlamamış ama utancından da çaktırmamak için "Ha Ha" deyip kafasını aşağı yukarı sallamış. Sonra da parayı avucuna sıkıştırıp güle güle demiş.
 
Aradan birkaç gün geçmiş ama domuzların birbirlerine karşı ilgisi sıfır. Adam "Ben bunlara herhalde birşeyler göstersem iyi olacak" deyip, hepsini kamyona attığı gibi doğru ormana...Hepsini bir güzel şaaptıktan  sonra çiftliğe geri getirmiş. 
 
Sonraki birkaç gün bakmış, domuzlarda gene tık yok. almış bir daha doldurmuş kamyona, Yine ormana...Bu sefer ikişer kez...Sıradan yine şaapmış ve çiftliğe geri getirmiş. İçinden de "Herhalde bu sefer olmuştur. Ne yapmaları gerektiğini öğrenmişlerdir" diye düşünmüş. 
 
Ama hayvanlarda yine tık yok. Hepsi çamurun içinde yatıyor. Kafası iyice kızmış olan adam hepsini küfür ede ede kamyona bir kez daha atarak doğru ormanın yolunu tutmuş. Yapabildiği kadar şaapmış, yorgunluktan ölmek üzere olan adam hepsini kamyona atıp, çiftliğin yolunu tutmuş.
 
Ertesi gün öğlene kadar uyuyan adam yataktan kalkamayacak kadar yorgun olduğundan karısını yanına çağırmış.
 
"Bak bakalım hanım, domuzlarda hareket var mı? Ne yapıyorlar?"
 
Karısı perdeyi aralayıp, domuzlara baktıktan sonra adama dönmüş.
 
"Hepsi kamyona çıkmış, birisi de kornaya basıyor."
 
******************
 
Şimdi de gazetelerden bir haber paylaşayım.
 
Günümüzde ortaya çıkan yolsuzluklara rağmen, yapılan anketlerde iktidarın arkasında halen büyük halk desteği olduğu görülmektedir.
 
 
 
Toplam blog
: 974
: 3444
Kayıt tarihi
: 16.01.07
 
 

2017 Basın özgürlük endeksine göre 180 ülkeden 155. sırada olan ülkemizde yemek tarifleri  ve tel..